Upute za kupnju karata

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

1. Za online kupnju potrebno je biti registriran na člansko sučelje na hajduk.hr. Nakon ulaska u člansko sučelje generirat će se jedinstveni kod za kartu. S njime kopiranim se ide na prodajni sustav ticketshop.hr. Tamo se u sustavu kupnje ulaznica, gdje je Hajduk jedna od opcija, unese taj jedinstveni kod i obavi se klasična internetska kupnja. Kartu koja se preuzme ispisuje se na bilo kojem printeru, a potrebno je samo da bar-kod bude dovoljno čitljiv za optičke čitače na Poljudu. Karte u ovom načinu prodaje pet su posto skuplje, u skladu s uvjetima prodajnog servisa. Na ovaj način moguće je kupiti tribine Istok, Zapad i Jug.

2. Za one članove koji će pravo kupnje ulaznice koristiti u Odjelu za članstvo kod neće biti potreban za donositi, jer će im ga “povući” djelatnici samog Odjela. I za ovaj način prodaje kod je bitan kako bi se osiguralo da jedan član bude ograničen na jednu ulaznicu. Kod kupnje je bitno da član u Odjel dođe s vrijedećom članskom te osobnom iskaznicom. Također, moguće je kupiti karte i za člana koji nije fizički tu, prezentiranjem njegove članske i osobne iskaznice, bilo u fizičkom obliku, bilo fotografijom. Na ovaj način članovima karte mogu kupiti i nečlanovi Hajduka, poput rodbine ili prijatelja.

3. Ukoliko netko nije član, pravo na pretprodaju ulaznica stiče učlanjenjem. Tako da je moguće učlanit se do sljedećeg ponedjeljka, bilo online putem, bilo u Odjelu za članstvo te je odmah nakon toga moguće ostvariti pravo na kupnju jedne ulaznice, i online putem i u samom Odjelu.

4. Pretplatnici svoje pravo na ulaznicu ostvaruju isključivo u Odjelu za članstvo. Do 13. kolovoza imaju pravo kupiti ulaznicu za mjesto za koje imaju i pretplatu. Nakon tog datuma ona mjesta za koja se ne ostvari ovo pravo bit će puštena u slobodnu prodaju. Pretplatnici koji su i članovi po osnovi članstva imaju pravo i na još jednu ulaznicu, za koju vrijede svi već spominjani načini prodaje za takve ulaznice.

Važno je istaknuti da se nakon svake kupnje “članske” ulaznice jedinstveni kod briše. Time se osigurava da jedan član ostvaruje pravo na jednu ulaznicu, stoga, svatko tko namjerava kupiti kartu ne može drugoj osobi dati svoj kod.