Uskoro nova svečanost: Pravo vrijeme za ime u navijačkom Parku!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Dolaskom ljeta i podizanjem temperatura raste i broj onih koji su svoja imena zauvijek upisali uz Hajduk u navijačkom parku Za sva vrimena. Navijači su do sada prikupili više od 20 milijuna kuna u čemu je sudjelovalo više od 5000 navijača svojim donacijama.

Brojni od njih stigli su do ultimativne zahvale za sudjelovanje u projektu, a to je pločica s imenom koja će, zajedno s tisućama drugih, krasiti jedinstveni Park na Poljudu.

Svečanost dodjele zahvala održat će se u kolovozu na nekoj od domaćih utakmica. Tada će svi oni koji su u proteklim mjesecima stigli do imena u Parku svečano primiti jedinstvenu pločicu sa svojim imenom i prezimenom koje ostaje uz Hajduk zauvijek.

–       Svečanost će biti na prostoru Parka na dan jedne od domaćih utakmica u kolovozu. Svaka svečanost nabijena je emocijama donatora koji imaju priliku podijeliti svoju navijačku priču tijekom same svečanosti i pokazati što im ime uz Hajduk predstavlja, te koliko im znači da će ostati na Poljudu za sva vrimena, prenio je voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić kakve emocije mogu očekivati one koji će sudjelovati na dodjeli zahvala donatorima.

Svi navijači imaju priliku od danas do 22. srpnja stići do imena u Parku i ono će već u kolovozu postati dio parka Za sva vrimena i tamo ostati zauvijek.

–       Svaki navijač Hajduka jednog dana zaslužuje biti u parku Za sva vrimena jer je to uspomena na ljubav prema našem klubu koja će trajati generacijama. Nadamo se da će se nastaviti puniti ovom brzinom i da će što više navijača ovim putem pokazati što im znači Hajduk, pozvao je sve navijače na sudjelovanje Mikulić.

Do imena u Parku brojni navijači stižu kartičnom uplatom na do 36 rata putem https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/, a najviše je onih koji si odmah žele rezervirati mjesto što čine mjesečnom donacijom od 150 kuna na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.