Uskoro stiže rezervacijsko sučelje za donatore

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Otvaranje parka “Za sva vrimena” se bliži, a tim povodom smo popričali s Tomislavom Mikulićem iz Našeg Hajduka, koji se osvrnuo na nadolazeći period i aktivnosti vezane za projekt.

1) Jeste li zadovoljni brojem donatora u projektu „Za sva vrimena!“?

Da, zadovoljni smo brojem donatora, a još nas više veseli što iz dana u dan bilježimo priljev novih. Navijači prepoznaju ovu priču, a to je ono najvažnije. Isto tako, cilj nam je ponovno aktivirati i one donatore koji nemaju nijednu izvršenu uplatu nakon 1. srpnja 2019. Njih želimo motivirati kako bi nastavili podržavati projekt, a mislim da nema bolje motivacije od činjenice da će njihovo ime biti uz Hajduk za sva vrimena.

2) Kada će biti pokrenuto rezervacijsko sučelje i kako će donatori moći rezervirati svoje mjesto?

Trenutno smo u završnoj fazi pripreme rezervacijskog sučelja koje donosi nove mogućnosti sadašnjim i budućim donatorima. Uskoro će na jednom mjestu moći rezervirati svoje mjesto, nadoplatiti iznos ili povećati iznos mjesečne donacije. Bit će im omogućena i provjera dosadašnjih doniranih sredstava.

Što se tiče prava rezervacije, njega imaju svi koji doniraju 1800 kn godišnje ili 150 kn mjesečno i, naravno, više od 200 donatora koji su već donirali 7500 kn. Svi oni koji žele povećati donaciju kako bi ostvarili pravo rezervacije moći će to napraviti nakon što odaberu mjesto koje žele u parku.

Cilj je uvođenja sučelja taj da donatori, a i oni koji to još nisu, na jednostavan i brz način odaberu svoje mjesto i da znaju kakvo je trenutno stanje donacija, a da ne moraju slati e-mailove i dolaziti u Odjel za članstvo. Nadamo se da ćemo ovim sučeljem privući i nove donatore koji su čekali da park „Za sva vrimena“ krene u izgradnju, a sad je sve na njima jer u samo par koraka mogu postati dijelom ovog jedinstvenog projekta.

 

3) Kada se može očekivati završetak gradnje i otvaranje parka „Za sva vrimena“?

U tijeku je najzahtjevniji dio radova na betonskim elementima. Riječ je o vrlo preciznim betonskim radovima gdje je mogućnost naknadne obrade neznatna, što je uobičajena praksa kod klasičnih betonskih radova, pa zato izvođenje traje nešto duže nego inače. Nakon toga slijedi uređenje platoa ispred elemenata i uređenje hortikulture i okoliša. Ako vremenski uvjeti budu povoljni, očekujemo završetak radova do kraja listopada, a otvorenje parka „Za sva vrimena“ bit će događaj o kojem će se još dugo pričati.

4) Koji su ciljevi projekta „Za sva vrimena!“ u 2020. godini?

Naš je cilj uvijek isti – što veći broj donatora. Ovaj projekt, ali i otkup 24,53 % dionica, ovise isključivo o navijačima Hajduka i na nama je da ih ovakvim i sličnim projektima privučemo da postanu dio Hajduka, kluba svojih navijača. Za 2020. planiramo povećati i angažman prema pravnim osobama jer već postoji mnogo upita, a to je još jedna snažna poluga za postizanje konačnog cilja. Želimo stvoriti poslovnu zajednicu koja će u kontinuitetu podržavati projekt. Pozitivne primjere vidimo već u sklopu izgradnje parka u kojoj nam pomažu mnoge tvrtke i stručnjaci.

Što se tiče ostalih ciljeva, želja nam je doći do brojke od 4500 donatora, a naravno da težimo i stalnom povećanju broja onih koji su već uplatili 7500 kn, ali i onih koji će već iduće godine osigurati da njihovo ime bude uz Hajduk za sva vrimena.

5) Što biste poručili navijačima Hajduka koji se još nisu uključili u projekt „Za sva vrimena!“?

Poručio bih im da ne čekaju i da se već danas uključe u projekt. Naš park, kako ga Hajdukovi navijači već nazivaju, bit će mjesto okupljanja, ali i mjesto koje će ostati uz Hajduk vječno, baš kao i imena onih koji sudjeluju u otkupu. Priključivanjem projektu osiguravate da Hajduk ostane klub svojih navijača i članova jer on je to uvijek i bio. Uključite se i neka Hajduk ostane naš klub za sva vrimena!