Uz svoj Hajduk u vječnosti: Tragično preminuli karlovački torcidaši na Poljudu Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Kroz četiri rijeke teče već 16. godina otkako su, tragičnom smrću, na nebesku tribinu preselila dva nezaboravna karlovačka torcidaša.

Petar Goršić Pero i Boris Kovač Baga stradali su u prometnoj nesreći vraćajući se s jednog božićnog domjenka, ali uspomena na njih ne blijedi ni danas.

Godinama ju čuvaju pripadnici Torcide Karlovac koji su i organizatori memorijalnog malonogometnog turnira na kojem se okupe Torcidine podružnice, kolege Pere i Bage, kao i pripadnici BBB-a iz Karlovca koji su ih poznavali.

Nedavno su njihovi prijatelji došli na ideju kako Pero i Baga jednostavno moraju biti upisani u park Za sva vrimena.

– Teško je riječima opisati koliko bi im to značilo. Jako su voljeli Hajduk, sigurno bi bili jako sretni da vide svoje ime jedno pokraj drugog jer su i na tribinu odlazili i na onaj svijet otišli zajedno, poručili su inicijatori upisa Pere i Bage u Park.

Potrebni iznos za obojicu prikupili su njihovi prijatelji i pripadnici Torcide Karlovac kojima je pripomoglo i Društvo prijatelja Hajduka Dublin.

Zaokružila se tako jedna priča koja je na ovom svijetu imala tragičan završetak, ali koja će, kao i Hajduk, živjeti vječno.