VAŽNO!!! KAKO DO ULAZNICE?

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U tjednu pred rođendan voljenog nam kluba igramo dvije važne utakmice i interes navijača je velik, Donosimo vam kratke upute kako bi što prije stigli do ulaznice i glasnim navijanjem podržali Hajduk u srijedu i nedjelju.


U tijeku je prodaja ulaznica za nadolazeću utakmicu juniora Hajduka protiv Atletico Madrida u srijedu 09. veljače te ogled Hajduka i Slaven Belupa u nedjelju, 13. veljače.


Ulaznice za juniore su u slobodnoj prodaji, a ulaznice za prvenstvenu utakmicu do 8. veljače mogu kupiti samo članovi Hajduka uz predočenje koda.


KAKO DO KODA?


Kako bi kupili ulaznice potrebno je uz nju imati i članski kod koji vam omogućuje prvokup ulaznice danas do ponoći. Kod možete pronaći na https://nashajduk.hr/ulaznice/. Ako imate problema s dohvaćanjem koda molimo vas da očistite cookije pomoću opcije ctrl + f5. Također, do koda možete doći i pomoću skeniranja QR koda na članskoj iskaznici.


GDJE KUPITI ULAZNICE?


Online – https://ulaznice.hajduk.hr/hr/
Hajduk Fan shop Joker
Cro Fan Shop City Center one
Cro Fan Shop Mall of Split
Cro Fan Shop Trogirska 10 (pored Marmontove ulice)
Prodajna mjesta Ticketshopa – https://www.ticketshop.hr/hr/prodajna-mjesta/
Kućica – isključivo možete kupiti kartu od 9 do 19 sati.
Odjel za članstvo – za sve koji žele kupiti pretplatu, produžiti članstvo ili se učlaniti Odjel je otvoren radnim danom od 8 do 20 sati.
Pokrenut je i redomat u Odjelu za članstvo kako se ne bi stvarale gužve. Trenutno stanje redomata možete pronaći na https://nashajduk.hr/redomat/.


Hajduk živimo, opsjednuti totalno!