Večeras od ponoći postanite član Hajduka za 2018. godinu!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Učlanjivanja za 2018. godinu počinju večeras točno u ponoć!

Raniji datum učlanjivanja idealan je za sve koji članske iskaznice žele pokloniti za Božić, ali i one koji žele što prije obaviti svoju navijačku dužnost, rekli su nam iz Odjela za članstvo. Info pult ove godine se nalazi i u City Center One tijekom cijelih praznika s istim radnim vremenom kao i cijeli trgovački centar, pa svi koji žele mogu se učlaniti tamo te u Odjelu za članstvo ili putem službene stranice Kluba.

Također, akcije učlanjivanja već naveliko počinju u brojnim Društvima prijatelja Hajduka, neka od njih već skupljaju predbilježbe svojih članova kako bi bili među prvim članovima u novoj godini, a za 23. prosinca su organizirali i zajedničku akciju diljem Hrvatske.

Prvi dan učlanjivanja će od 17 sati u City Center One na raspolaganju navijačima biti i igrači Hajduka Josip Radošević i Petar Bosančić, stoga navratite na druženje s prvotimcima Bijelih i budite među prvima koji će preuzeti člansku iskaznicu za iduću godinu.

Pogledajte gdje se sve možete učlaniti osim gore navedenih mjesta:

–  Omiš: 23. prosinca od 09.00 sati na Fošalu.

–  Brela 23. prosinca od 13 sati u prostoru DPH na Kričku (podrum OŠ Brela)

–  Obrovac 23. prosinca od 9 do 13 sati “kod špine”

–  Đakovo: 23. prosinca na gradskom Korzu s početkom u 9 sati.

–  Mali Lošinj; sportska dvorana Bočac od 20.-23. prosinca tijekom turnira)

–   Cres: 23. prosinca ispod Lože u Cresu

–  Metković: 23. prosinca na Trgu Kralja Tomislava od 17 sati, te na Trgu Franje Tuđmana od 19 sati.

Za sva dodatna pojašnjenja možete se obratiti djelatnicima Odjela za članstvo, pozivom na broj 021/585-231 ili slanjem maila na: clanstvo@nashajduk.hr.

Članstvo u Klubu postalo je sredstvo identifikacije svakog navijača, stoga #budičlan najbrojnije navijačke obitelji u Hrvatskoj.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!