ZA SVA VRIMENA: Barutana prvi splitski kvart u tematskom parku na Poljudu!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Mnogobrojnim imenima koja su već osigurala svoje mjesto u  vječnosti uz voljeni Hajduk pridružila se i Barutana, pa će se među mnogim Društvima prijatelja Hajduka i Torcidinim podružnicama naći i naziv Torcida Barutana.

Iznos od  7.500 kuna uplatili su u Odjelu za članstvo, a uz svoje brojne aktivnosti, uspješnu akciju učlanjivanja i svakodnevni rad na promicanju hajdučkih vrijednosti, ovo je čin kojeg smatraju pravom i privilegijem svih navijača Hajduka koji se kroz projekt otkupa dionica imaju priliku upisati uz ime kluba za sva vremena i na taj način osigurati da Hajduk ostane u rukama onih koji ga najviše vole.

Iz Barutane ističu kako je ovo primjer i pozivnica ostalim splitskim kvartovima i podružnicama da na ovaj način daju svoj doprinos u borbi za Hajduk kakav njegovi navijači žele.

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.

Danas, prije utakmice s Lokomotivom, radno vrijeme Odjela za članstvo je 13-19h.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!