Za sva vrimena: Društva prijatelja Hajduka diljem Hrvatske zajedno za projekt Naš Hajduk i tematski park!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Osim odličnih rezultata brojnih akcija učlanjivanja, obaranja rekorda i sve brojnije hajdučke obitelji, Društva prijatelja Hajduk marljivo rade i na projektu otkupa dionica. Ne čudi stoga da su proteklog vikenda napravili pravi šušur u Odjelu za članstvo i da je tematski park dobio nekoliko novih „stanara“.

Iz Slavonskog broda čak dva. Točnije, puni iznos od 7.500 kuna uplatilo je Društvo prijatelja Hajduka i tamošnja Torcida.

–    Ponosni smo što će se u Tematskom parku naći jedno uz drugo imena DPH i Torcida Slavonski Brod. Zajedno smo na donatorskoj večeri 28.12.2017. pokazali da sve generacije žive Hajduk u našem gradu i prepoznaju važnost akcije “Za sva vrimena”. Zahvaljujemo svima koji su svojim donacijama na Donatorskoj večeri omogućili upisivanje imena u Tematskom park.

Inače, DPH Slavonski Brod ove godine obilježava 20 godina od osnutka, a veliku obljetnicu na koju pozivaju sve članove i prijatelje iz drugih gradova da se pridruže u proslavi 17.3. na “Biloj noći” Hajduka u Slavonskom Brodu.

DPH Slavonski Brod i Torcida Slavonski Brod

S drugog kraja zemlje, iz DPH Dubrovnik također donacija cijelog iznosa.

–    Nema većeg ponosa, ali ni obaveze za navijača Hajduka od sudjelovanja na ovaj način u projektu. Nadamo se da s ovim samo počinjemo i da će se uz ime našeg Grada naći i imena brojnih njegovih stanovnika koji vole Hajduk, rekli su nam gospari.

DPH Dubrovnik

Predstavnici otoka ovaj put bili su članovi iz DPH Pag.

–    U priču je za sada uključeno dvadesetak osoba i radimo na tome da ih bude bar 50 sa mjesečnim donacijama. Održavamo 4-5 murala i u planu su nam novi. Radimo razne humanitarne akcije npr. za Božić smo uz pomoć Tommyja darovali djecu u paškom vrtiću i djecu sa posebnim potrebama u osnovnoj školi, ispričali su dodajući da su oni, a na taj način i Hajduk, prisutni na skoro svim akcijama u gradu Pagu bilo humanitarnima bilo ekološkim poput čišćenja mora i šetnice.

DPH Pag

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!