“Za sva vrimena”: Kultna Feđina fotografija kao zahvala donatorima

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Preko 2500 donatora projekta “Za sva vrimena” će ove godine dobiti uistinu unikatnu zahvalu, poster kultne fotografije u prigodnoj tubi sa zadnje utakmice na Starom placu čiji je autor Feđa Klarić.

Ova zahvala ujedinjava dvije važne stvari, a to su otkup dionica voljenog kluba i obilježavanje 40 godina od zadnje utakmice na Starom placu, kazao je voditelj projekta otkupa Tomislav Mikulić.

Kao i do sada Naš Hajduk će zahvaljivati donatorima jer je njihov doprinos ključan za uspješan otkup 24,53 posto dionica. Njihovim doprinosom klub će ostati navijački i biti na ponos njegovih navijača. Druga godina projekta “Za sva vrimena” krenula je na ljeto kada su donatori imali priliku svoje ime zalijepiti na “Zid donatora” u Odjelu za članstvo.

Prava zahvala donatorima biti će tematski park u kojem će njihova imena ostati upisana u vječnost, a početak gradnje tematskog parka se očekuje uskoro, dodao je Mikulić.

Ovu zahvalu imaju priliku dobiti svi oni koji već sudjeluju u projektu, ali i oni koji se sada uključe. Zahvale će se moći preuzeti u Odjelu za članstvo na Poljudu, ili u Društvima prijatelja Hajduka uz prethodnu najavu na email zasvavrimena@nashajduk.hr.

Dodatne informacije možete pronaći na poveznici.

Kako se uključiti u projekt saznajte na >> http://www.nashajduk.hr/mjesecne-donacije/

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!