“Za sva vrimena”: Kultna Feđina fotografija kao zahvala donatorima

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Preko 2500 donatora projekta “Za sva vrimena” će ove godine dobiti uistinu unikatnu zahvalu, poster kultne fotografije u prigodnoj tubi sa zadnje utakmice na Starom placu čiji je autor Feđa Klarić.

Ova zahvala ujedinjava dvije važne stvari, a to su otkup dionica voljenog kluba i obilježavanje 40 godina od zadnje utakmice na Starom placu, kazao je voditelj projekta otkupa Tomislav Mikulić.

Kao i do sada Naš Hajduk će zahvaljivati donatorima jer je njihov doprinos ključan za uspješan otkup 24,53 posto dionica. Njihovim doprinosom klub će ostati navijački i biti na ponos njegovih navijača. Druga godina projekta “Za sva vrimena” krenula je na ljeto kada su donatori imali priliku svoje ime zalijepiti na “Zid donatora” u Odjelu za članstvo.

Prava zahvala donatorima biti će tematski park u kojem će njihova imena ostati upisana u vječnost, a početak gradnje tematskog parka se očekuje uskoro, dodao je Mikulić.

Ovu zahvalu imaju priliku dobiti svi oni koji već sudjeluju u projektu, ali i oni koji se sada uključe. Zahvale će se moći preuzeti u Odjelu za članstvo na Poljudu, ili u Društvima prijatelja Hajduka uz prethodnu najavu na email zasvavrimena@nashajduk.hr.

Dodatne informacije možete pronaći na poveznici.

Kako se uključiti u projekt saznajte na >> https://nashajduk.hr/mjesecne-donacije/