ZA SVA VRIMENA! – MARIJAN BAN POZIVA NA RIVU

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Nakon veličanstvenog okupljanja na splitskom FESB-u udruga Naš Hajduk u nedjelju 18. lipnja s početkom u 19:11 sati na Rivi će predstaviti novu etapu projekta otkupa dionica “Ili jesmo ili nismo” pod sloganom “Za sva vrimena!”.

Osim što će se građani, članovi i navijači moći informirati te ispunjavanjem formulara uključiti u projekt udruga je pripremila i zanimljiv program u kojem se izdvaja milenijsko fotografiranje Šime Strikomana te koncert Marijana Bana i Diktatora. Tom prigodom porazgovarali smo s poznatim hrvatskim glazbenikom.

Udruga Naš Hajduk poziva sve u nedjelju na Rivu, a dio programa je i Vaš koncert?

– Tako je, priključujem se pozivnici i pozivam i mlado i staro da u nedjelju navečer budu na Rivi. Što se tiče mog koncerta, sigurno obećavam dobru zabavu, poznate hitove i pravu hajdučku atmosferu.

Često sudjelujete na hajdučkim feštama?

– Hajduk je više od običnog kluba i jasno da sam tu kad god zatriba i kad god mogu. Pa vidite koliko svim ljudima Hajduk znači, tko drugi može napraviti sve ovo?

Koncert je dio javnog predstavljanja nastavka projekta otkupa dionica, hoćete se i uključiti?

– Apsolutno podržavam projekt Našeg Hajduka, sudjelovao sam i u prošloj dionici i svakako ću iskoristit Rivu da se uključim. Slogan “Za sva vrimena!” dovoljno govori koliko je važno sudjelovati. Zato pozivam sve, nema opravdanja – nedjelja, Riva u 19:11.

null