ZA SVA VRIMENA! – MARIJAN BAN POZIVA NA RIVU

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Nakon veličanstvenog okupljanja na splitskom FESB-u udruga Naš Hajduk u nedjelju 18. lipnja s početkom u 19:11 sati na Rivi će predstaviti novu etapu projekta otkupa dionica “Ili jesmo ili nismo” pod sloganom “Za sva vrimena!”.

Osim što će se građani, članovi i navijači moći informirati te ispunjavanjem formulara uključiti u projekt udruga je pripremila i zanimljiv program u kojem se izdvaja milenijsko fotografiranje Šime Strikomana te koncert Marijana Bana i Diktatora. Tom prigodom porazgovarali smo s poznatim hrvatskim glazbenikom.

Udruga Naš Hajduk poziva sve u nedjelju na Rivu, a dio programa je i Vaš koncert?

– Tako je, priključujem se pozivnici i pozivam i mlado i staro da u nedjelju navečer budu na Rivi. Što se tiče mog koncerta, sigurno obećavam dobru zabavu, poznate hitove i pravu hajdučku atmosferu.

Često sudjelujete na hajdučkim feštama?

– Hajduk je više od običnog kluba i jasno da sam tu kad god zatriba i kad god mogu. Pa vidite koliko svim ljudima Hajduk znači, tko drugi može napraviti sve ovo?

Koncert je dio javnog predstavljanja nastavka projekta otkupa dionica, hoćete se i uključiti?

– Apsolutno podržavam projekt Našeg Hajduka, sudjelovao sam i u prošloj dionici i svakako ću iskoristit Rivu da se uključim. Slogan “Za sva vrimena!” dovoljno govori koliko je važno sudjelovati. Zato pozivam sve, nema opravdanja – nedjelja, Riva u 19:11.

null

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!