Za sva vrimena: nova godina, nove zahvalnice za aktivne donatore!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Zid Izabrane Generacije u odjelu za članstvo jedan je od simboličnih zahvalnica za 2. godinu sudjelovanja i podrške projektu otkupa kroz svoje donacije. Tijekom godine, donatore ćemo obavijestiti o novim zahvalnicama.
Prije preuzimanja zahvalnice provjeri imaš li status aktivnog donatora i u 2. godini projekta „ZA SVA VRIMENA“.
AKTIVNI DONATOR je onaj koji sudjeluje u projektu putem mjesečnih donacija ili je uplatio/uplatiti će svoju novu godišnju donaciju za 2. godinu projekta koja je počela 13.06.2017.

DONIRAM MJESEČNO (27,50,91,150 kn…):
Provjeri jesi li aktivni donator i je li se uredno naplaćuje mjesečni iznos svaki mjesec. Provjeru možete učiniti na svom Internet bankarstvu, ali i u Odjelu za članstvo, prilikom preuzimanja zahvalnica za 2. godinu sudjelovanja u projektu „Za Sva Vrimena“.
Status aktivnog donatora gube oni donatori kojima nije naplaćen mjesečni iznos donacije za protekla 2 mjeseca od dana dolaska po novu zahvalnicu. Ukoliko to želi, donator može i nadoplatiti iznos donacija koji nije proveden za proteklo razdoblje.

DONIRAM GODIŠNJE (324, 600, 1092, 1800 kn…):
Ukoliko si za prvu godinu projekta uplatio/la jednokratni/godišnji iznos putem uplatnice, kartično ili gotovinski, status aktivnog donatora stječeš novom godišnjom uplatom za 2. godinu trajanja projekta.
Novu godišnju donaciju možeš uplatiti u Odjelu za članstvo (gotovina i kartica) ili uplatnicom na bilo kojem mjestu platnog prometa. Primjer uplatnice možete preuzeti ovdje.
Informacije o svom statusu možeš dobiti slanjem maila na zasvavrimena@nashajduk.hr ili slanjem poruke na broj mobitela: +385 99 66 64 569 (SMS, Viber, Wapp)