Za sva vrimena: nova godina, nove zahvalnice za aktivne donatore!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Zid Izabrane Generacije u odjelu za članstvo jedan je od simboličnih zahvalnica za 2. godinu sudjelovanja i podrške projektu otkupa kroz svoje donacije. Tijekom godine, donatore ćemo obavijestiti o novim zahvalnicama.
Prije preuzimanja zahvalnice provjeri imaš li status aktivnog donatora i u 2. godini projekta „ZA SVA VRIMENA“.
AKTIVNI DONATOR je onaj koji sudjeluje u projektu putem mjesečnih donacija ili je uplatio/uplatiti će svoju novu godišnju donaciju za 2. godinu projekta koja je počela 13.06.2017.

DONIRAM MJESEČNO (27,50,91,150 kn…):
Provjeri jesi li aktivni donator i je li se uredno naplaćuje mjesečni iznos svaki mjesec. Provjeru možete učiniti na svom Internet bankarstvu, ali i u Odjelu za članstvo, prilikom preuzimanja zahvalnica za 2. godinu sudjelovanja u projektu „Za Sva Vrimena“.
Status aktivnog donatora gube oni donatori kojima nije naplaćen mjesečni iznos donacije za protekla 2 mjeseca od dana dolaska po novu zahvalnicu. Ukoliko to želi, donator može i nadoplatiti iznos donacija koji nije proveden za proteklo razdoblje.

DONIRAM GODIŠNJE (324, 600, 1092, 1800 kn…):
Ukoliko si za prvu godinu projekta uplatio/la jednokratni/godišnji iznos putem uplatnice, kartično ili gotovinski, status aktivnog donatora stječeš novom godišnjom uplatom za 2. godinu trajanja projekta.
Novu godišnju donaciju možeš uplatiti u Odjelu za članstvo (gotovina i kartica) ili uplatnicom na bilo kojem mjestu platnog prometa. Primjer uplatnice možete preuzeti ovdje.
Informacije o svom statusu možeš dobiti slanjem maila na zasvavrimena@nashajduk.hr ili slanjem poruke na broj mobitela: +385 99 66 64 569 (SMS, Viber, Wapp)

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!