ZA SVA VRIMENA: Točno godinu dana od početka projekta i videa kojeg morate ponovno pogledati!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Na današnji dan prije točno godinu dana, izabrana generacija navijača Hajduka ‘narušila’ je svakodnevnicu na splitskom FESB-u stvarajući jedan od emotivnijih i najgledanijih navijačkih video uradaka još od proslave 100 godina Kluba. Malo je navijača koji su ostali ravnodušni na sliku s FESB-a i početka ključnog projekta  otkup dionica  naziva ‘Za sva vrimena’.

Iza emocije na videu krije se ideja Hajduka, Kluba u vlasništvu svojih navijača, običnih ljudi koji neizmjerno vole svoj Klub i koji vjeruju kako mi sami možemo i hoćemo vratit Hajduk gdje mu je mjesto.

Tog 13.06.2017. oko 500 navijača spontano je na kraju prezentacije novog projekta otkupa dionica počelo pjevati neslužbenu navijačku himnu zadnjih godina – pjesmu Zbog jedne ljubavi.

Nakon prezentacije, njih preko 200 odmah se uključilo u projekt ‘Za sva vremena’, kako mjesečnim donacijama putem trajnog naloga, tako i putem jednokratne godišnje uplate.

Tada započeti projekt ‘Za sva vrimena’ trajnog je karaktera i još uvijek je u tijeku. Ova izabrana generacija ima priliku učiniti Hajduk klubom u vlasništvu navijača, neraskidivo povezanog s onim što ga i čini posebnim – svojim navijačima, odnosno članovima.

Postati član izabrane generacije može se uključenjem u projekt ‘Za sva vrimena!’ i donacijom simboličnog mjesečnog (27-150 kn) ili godišnjeg (324-1.800 kn) iznosa putem stranice www.nashajduk.hr .

Ovako je to izgledalo na početku projekta prije točno godinu dana:

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!