ZADNJI DAN: Na nekim slovima već ponestaje mjesta!

Plakat Za sva vrimena
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Nakon gotovo 5 godina projekta otkupa dionica i prikupljenih više od 16 milijuna kuna, kojima preko sponzorstva tvrtke Tommy raspolaže HNK Hajduk, Naš Hajduk je stigao pred samo otvaranje parka Za sva vrimena koje će se održati 22. srpnja na dan utakmice s kazahstanskim Tobolom.

Kroz narednih 12 dana postavljat će se pločice s imenima onih koji su donacijama podržali Hajduk kao klub svojih navijača.

–       Još samo danas navijači s cijele planete imaju priliku biti među prvih tisuću koji će ostaviti vječni trag na Poljudu za sva vrimena. Svi oni koji do ponoć uplate iznos od 7500 kuna koji je potreban za ime u parku moći će pronaći svoje ime na elementima koji ispisuju naziv Hajduk, podsjetio je brojne navijače Bijelih voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić.

Do sada je u projektu sudjelovalo više od 4000 donatora, a svaki mjesec aktivno donira više od 2500 ljudi.

U proteklom periodu te brojke značajno rastu jer donatori žele zauzeti najbolja moguća mjesta u Parku, kojih je s prednje strane 2800, a već ih je više od pola zauzeto.

–       Svaki donator ima neku svoju simboliku pri odabiru mjesta, ali obično im je bitno da je pločica u razini očiju, dok na slovima H i D već ozbiljno nedostaje mjesta, pojasnio je kako donatori biraju mjesto Mikulić. Ako želite iskoristiti zadnju priliku za biti među onima kojima će ime biti na otvaranju parka Za sva vrimena donirati možete na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.