Zadrani upisali ime u Park te zauvijek ugradili dio sebe uz Hajduk

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Cijelom nizu ekipa Torcide u parku Za sva vrimena pridružila se i ona iz drugog po veličini grada u Dalmaciji. Zadar u hajdučkom svijetu zauzima posebno mjesto jer je upravo u njemu 13. veljače 1911. godine carsko namjesništvo izdalo dozvolu za osnivanje kluba.

Ekipa navijača koja je iz Zadra odlazila i još uvijek odlazi u Split te na stadione po cijeloj Hrvatskoj i šire odlučila je upisati ime Torcide Zadar u navijački Park i tako ga zauvijek vezati uz voljeni klub na Poljudu.

–       Ideja o upisu imena postoji već neko vrijeme, a upravo sada nam se činio idealan trenutak da to učinimo. Projekt Hajduka kao kluba svojih navijača podržavamo od prvih dana, a ovo je još jedan pokazatelj naše potpore ideji koja veže sve navijače Hajduka, rekli su navijači iz Zadra.

Prikupljanje sredstava išlo je glatko i u svega tjedan dana se kroz uplate pojedinaca i hajdučki kviz prikupio potreban iznos za ime uz Hajduk zauvijek.

–       Zadrani su ovim još jednom pokazali veliku ljubav prema Hajduku. Od srca se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, a odaziv je bio uistinu velik. Velika nam je čast da smo i na ovaj način ugradili dio sebe u veliku hajdučku priču, zaključili su Zadrani.

Mjesto na kojem će se pločica s njihovim imenom postaviti zasigurno vuče emocije i posebnu simboliku.

–       Odlučili smo pronaći mjesto što bliže našem prijatelju Mariju Grabovcu koji je preminuo prije više od godinu dana. On je bio pokretačka snaga navijača u Zadru, Hajdukom je zarazio mnoge te svakim trenutkom živio ovaj klub, ispričali su navijači gdje će simbolički postaviti svoju pločicu u Park.

Navijači već više od pet godina donacijama iskazuju ljubav prema Hajduku te su prikupili više od 20 milijuna kuna kojima osiguravaju da Hajduk zauvijek ostane navijački. Gotovo 2800 navijača odabralo je svoje mjesto uz Hajduk na Poljudu, a ako želite postati donator sa 150 kuna ili više mjesečno to možete i vi na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.