Zbog povećanog interesa: Novi datum upisivanja imena u Park

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Od svečanog otvaranja parka Za sva vrimena sve većom brzinom zauzimaju se mjesta u njemu. Mjesto za vječnost uz Hajduk primamljiva je ideja za svakog navijača Hajduka, a do 31. kolovoza svi koji žele mogu upisati svoje ime i naći se u Parku već na jednoj od domaćih utakmica u rujnu. 

–         U Parku je sve manje mjesta, a sve više interesa navijača pa smo im odlučili otvoriti priliku da u narednih mjesec dana upišu svoje ime na Poljud. Vjerujemo da će do kraja kolovoza većina prednje strane biti popunjena, najavio je novi rok za upis imena u park Za sva vrimena voditelj projekta Tomislav Mikulić.

Najpopularnije je slovo D na kojem je ostalo manje od 40 mjesta i u narednim danima se može očekivati da će biti do kraja popunjeno. Uz njega manje od sto mjesta ostalo je na slovu J i kada se mjesta i na njemu zauzmu dva središnja slova će biti u cijelosti popunjena.

–          Pozivamo sve navijače da iskoriste priliku dok mjesta u Parku još uvijek ima i već za mjesec dana osiguraju svoje ime zabilježeno u povijesti Hajduka, pozvao je navijače Mikulić.

U projektu Za sva vrimena do sada je sudjelovalo više od 4500 donatora. S prednje strane Parka se nalazi 2800 mjesta na kojima je više od tisuću imena već upisano, a još toliko donatora ostvaruje pravo rezervacije.

 U proteklih 5 godina prikupljeno je više od 17 milijuna kuna, a ako se i ti želiš priključiti brojnim navijačima Hajduka i upisati ime u Park svih navijača Hajduka to možeš učiniti na https://nashajduk.hr/park/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!