Zovi čovika: Pozovite kvalitetne kandidate da se prijave za izbore za Nadzorni odbor Hajduka!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Pred članovima Hajduka učlanjenima preko Udruge Naš Hajduk i partnerskih Društava prijatelja Hajduka su izbori za novi Nadzorni odbor, a imena onih koji će ga činiti biti će poznata do kraja godine.

Što se bira? Nadzorni odbor.

Tijelo koje je u klubu zaduženo za nadzor rada uprave i praćenje realizacije zacrtanih ciljeva, a koje se ne miješa u operativni rad kluba i time se garantira njegova zakonom i Statutom propisana funkcija.

Tko bira? Članovi.

Nadzorni odbor biraju članovi Kluba učlanjeni preko Udruge Naš Hajduk i partnerskih Društava prijatelja Hajduka na izborima koji se provode po najvišim mogućim standardima i kao takvi su avangarda. Ujedno su i rijetko viđen primjer demokracije u Hrvatskoj.

Što članovi trebaju raditi?

Članovi su već više puta pokazali da kad je Hajduk u pitanju, nema toga što ne bi učinili.

I evo, vrlo važan zadatak.

Ako znate nekoga tko je stručan i profesionalan, zna pratiti viziju i strategiju u skladu za zakonima i transparentnošču. Nekoga tko je odgovoran, moralan i zna kako spriječiti sukoba interesa. Netko neovisan, tko će beskompromisno tražiti od ljudi u klubu da se napravi sve u svrhu očuvanja ugleda i tradicije Hajduka – pozovite ga da se javi na natječaj koji će biti raspisan uskoro. Ukoliko potencijalni kandidat ima pitanja ili nedoumica slobodno se može javiti i u Udrugu Naš Hajduk za sve dodatne informacije.

Koliko dobar Nadzorni odbor ćemo imati, ovisi isključivo o svima nama!

Koliko će znati razlikovati upravljanje od nadziranja, koliko će funkcionirati kao uspješan, skroman i stručan tim, odgovornost je svih nas!

Nađimo one koji će nas predstavljati dostojnNO i odgovorNO – to Hajduku treba!

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!