BUDI ČLAN HAJDUKA IZ SPLITA I NA KRAJU SVITA: Nove članske iskaznice stigle u Keniju!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Učlanjivanje u Hajduk za 2018. godinu krenulo je 21. prosinca u ponoć, a već sljedećeg dana nove članske iskaznice stigle su u daleku Keniju.

Naime, pripadnik Torcide koji je u Keniju krenuo volontirati, točnije u sirotište Mali dom u mjestu Lower Sabukija kojeg vodi hrvatski misionar fra Miro Babić, prije polaska odlučio je štićenike iznenaditi i posebnim poklonom.

Fra Miro je također navijač Hajduka i uz dogovore oko moga dolaska i volontiranja, došla nam je ideja da iskoristimo ovu priliku i donesemo dio Hajduka i u ovaj dio svijeta te između ostaloga i time razveselimo djecu koja o Hrvatskoj već dosta znaju, otkrio nam je u razgovoru prije puta mladi volonter.

Dvadesetak štićenika, ali i fra Miro koji je u Keniji od 2004. godine te je posebno posvećen brizi za siročad i bolesnu djecu i njihovom obrazovanju, ponosni su na svoje članske iskaznice i poručuju da će ovu tradiciju nastaviti i sljedećih godina.

Inače, već prvog dana učlanjivanja svoju „hajdučku dužnost“ obavilo je više od 1000 navijača Hajduka.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!