Članova sve više, mjesta u Parku sve manje

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Hajdukov 110. rođendan kao savršeni trenutak za upis oca u park Za sva vrimena? Tom mišlju vodio se navijač Hajduka Hrvoje Filipović koji je svog oca Stojana ugodno iznenadio pozicioniranjem uz voljeni Klub zauvijek.

Oduševljeni otac Stojan navijač je i dugogodišnji član Hajduka iz Slavonskog Broda.

Po primitku vijesti da je njegovo ime upisano u Parku, ponosno je pozirao s replikom svoje pločice i Hajdukovom zastavom, a kakav bi to rođendan bio bez torte u čast Bijelih.

– Otkad znam za sebe navijam za Hajduk, a to znači i kad gube i kad tuku uvijek vjeran svom Hajduku. Želja svakog navijača je da mu ime živi vječno baš kao i naš Hajduk, što nam je omogućio upravo park Za sva vrimena, a kad takva čast dođe u obliku poklona od djece, to se ne može opisati riječima, rekao je ponosni vlasnik imena na Poljudu Stojan Filipović.

Upis gospodina Filipovića u Park znači da je jedno mjesto manje preostalo u tom spomeniku borbi za pošteni i transparentni Hajduk.

Mnoga su društva prijatelja kao i Torcidine podružnice te brojni pojedinci pronašli svoje mjesto na jednom od elemenata koji će tvoriti natpis “Hajduk”. Budući da na dnevnoj bazi stižu upiti od strane zainteresiranih navijača i da je interes velik, za očekivati je da će u skoro vrijeme biti još ovakvih priča poput ove iz obitelji Filipović.

I dok se polako zahuktava pomama za mjestom u Parku, istovremeno je broj članova Hajduka sve veći. Sredina je veljače, a već je preko 17.000 onih koji su svoju pripadnost članstvom.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!