Hajdučki koktel emocija na svečanosti u parku Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Uoči utakmice Hajduk – Lokomotiva u parku Za sva vrimena održana je još jedna, sedma po redu, svečana dodjela pločica s imenom i prezimenom donatora koji su dali svoj doprinos u navijačkom projektu otkupa dionica Hajduka.

Nova runda dodjele najdražeg navijačkog suvenira ujedno je značila i novi koktel emocija u Parku. Bilo je tu svega – poklona, iznenađenja priređenih od strane supruga, prijatelja, mnogima su osmijesi bili rašireni od uha do uha, a bilo je i suza radosnica.

Kako i ne bi, kad je ovo dan kada su svi oni ušli u vječnost s voljenim klubom.

Na samom početku svečanosti okupljenim donatorima i njihovim pratiteljima obratio se član Upravnog odbora Našeg Hajduka Miran Sušac.

  • “Nije ovdje samo riječ o pločici u parku, već još važnije i veće – o ulozi koju svaki donator ima u povratku Hajduka svojim korijenima i temeljnim vrijednostima. Tu prvenstveno govorimo o časnom, poštenom i transparentnom Klubu u kojem članovi imaju pravo glasa. Ovaj park je spomenik isključivo onima koji su to prepoznali i financijski podržali. Još jednom veliko hvala svim donatorima”, rekao je Sušac.

Svaki od navijača koji je ove subote postao stanar Parka ima svoju priču, a zazvonila je priča i  izjava donatora Zdenka Matošića za kojeg je obitelj uplatila ime u parku.

  • “Rekao sam svojim najbližima, kad me više ne bude da me mogu naći na dva mjesta – ovdje na Poljudu i tamo di svi završimo.” izjavio je Zdenko.

Iz Našeg Hajduka očekuju popunjenost svih mjesta u parku do kraja godine, a slijedom toga je i interes sve veći.

Stoga podsjećamo da svi navijači koji žele osigurati svoje mjesto u Parku to mogu učiniti već s 20 eura mjesečne donacije na ovdje.