Donatori otplatili 10 milijuna kuna dionica u projektu „Za sva vrimena!“

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Projekt otkupa dionica „Za sva vrimena!“ pokrenut je prije tri godine, a danas je objavljeno da je otplaćeno 10 od potrebnih 35 milijuna kuna. U narednih sedam godina Naš Hajduk tvrtki Tommy treba isplatiti preostalih 25 milijuna kuna, a ako se ovakav tempo nastavi za očekivati je da će se to i ispuniti.

– Prošli smo otprilike jednu trećinu našeg puta prema otplaćenih 24,53 % dionica. Najveća snaga naše priče su donatori koji odvajaju mjesečno iznose od 20, 50, 150 ili više kuna ili godišnji iznos od 300 do 1.800 kn, ovisno o mogućnostima. Oni su garancija Hajduka u vlasništvu nas članova, kazao je Tomislav Mikulić iz Našeg Hajduka.

Nakon što su nedavno krenuli radovi na tematskom parku „Za sva vrimena“, zabilježen je odaziv novih donatora, a još više ih se očekuje u listopadu kada će park biti završen.

– Najavom završetka radova skočio je interes naših navijača. Ideja imena i prezimena u našem parku kraj Poljuda, i to za sva vremena svakako je dodatni motiv navijačima da se uključe. To je nešto što ostaje i kad nas ne bude bilo. Puno roditelja donira u ime svoje djece kako bi baš djeci poklonili ime u parku. Pozivam sve da se uključe prije završetka radova kako bi na vrijeme rezervirali mjesto u parku, dodao je Mikulić.

Uskoro će u funkciju biti pušteno i rezervacijsko sučelje u kojem će donatori moći rezervirati svoje mjesto u tematskom parku, a svi oni koji mjesečno doniraju 150 kn i više ili 1.800 kn godišnje imat će pravo rezervacije svog mjesta u parku.

Uključiti se može putem web stranice Našeg Hajduka ili dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu. Iz Našeg Hajduka su najavili nove akcije, a planiran je i veliki događaj službenog otvaranja tematskog parka „Za sva vrimena“.