DPH Stuttgart stigao do velikog jubileja!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Park Za sva vrimena broji više od 2000 imena, a od početka projekta je donacijom u njemu sudjelovalo više od 7000 navijača. Brojni donatori su i dio nekog od Društava prijatelja Hajduka, a jedno od onih koji se ističu po velikom broju donatora je Društvo prijatelja Hajduka iz Stuttgarta.

–         Prešli smo brojku od 100 donatora i sada imamo njih 106, ali ne zaustavljamo se na tome i vjerujemo da možemo do kraja godine dodatno povećati tu brojku, govore navijači iz Stuttgarta.

Od 106 donatora njih već 35 ima ime u Parku, a svi ostali su na dobrom putu i uskoro će i njihovo ime zauvijek ostati dio povijesti Hajduka. Među njima se krije i 15 onih koji su i članove obitelji upisali u Park i tako se vezali uz onu najveću, hajdučku obitelj.

–         Ljubav prema Hajduku se iskazuje na niz načina, ali svim navijačima, pogotovo nama koji živimo u inozemstvu, to ime je poveznica s Hrvatskom, Dalmacijom i Hajdukom koja ostaje zauvijek. Baš zato, pozivamo sve naše članove da se pridruže projektu i upišu svoje ime na Poljud za sva vrimena, pozvao je DPH Stuttgart članove na sudjelovanje u projektu Za sva vrimena.

U proteklih nešto više od šest godina navijači su prikupili oko tri milijuna eura. Mjesta u Parku je sve manje, tek 2000 slobodnih što znači da samo 3 posto aktivnih članova ima priliku jednog dana postati dio Parka. Donator možete postati na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.