Hajdučki poklon iz snova: Bio sam najsretniji čovjek na svijetu!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Park Za sva vrimena vrelo je emocija i svaka pločica dio je mozaika koji zajedno čini Hajduk i iskaz je navijačke ljubavi prema njemu. Iza svakog imena krije se priča, a jedna takva je posebno iznenađenje koje je supruga Marija pripremila za muža Tomislava Ivankovića.

–       Dugo sam mislila koji je idealan poklon za suprugov 30. rođendan, ali u svakom slučaju je moralo biti vezano uz Hajduk. Otkad smo se upoznali uvijek je bio lud za Hajdukom, a s vremenom je zaludio i mene. Onda sam shvatila da je ime u Parku idealno jer to nije poklon koji će proći za jedan dan, već ostaje za vječnost, počela je priču o poklonu iznenađenja Marija.

Tomislav je ranije već krenuo s donacijama, ali nije ni slutio da je njegovo ime na Poljudu već spremno.

–       Već sam sudjelovao u akcijama i planirao sam taj dan rezervirati mjesto u Parku, ali da ću već imati ime u Parku mi nije bilo ni na kraju pameti, prisjetio se Tomislav.

Tajnu o poklonu Marija je uspješno sačuvala do samog kraja.

–       Teško je bilo sve zadržati u tajnosti, ali sreća da je to bilo na dan derbija pa je bio cijeli u svom svijetu. I mene je obuzelo uzbuđenje jer sam znala da će mu to biti najbolji poklon koji sam mu ikad poklonila, nastavila je Marija.

Trenutak u kojem je Tomislav otkrio da je već upisan u navijački park ostat će posebna uspomena u obiteljskom sjećanju.

–       Ništa nije rekao, nije znao što da kaže. Deset godina smo već skupa, ali takvu reakciju nisam nikad doživila. Jednostavno mu nije bilo jasno kako sam sve to učinila bez njegovog znanja i ispunila mu veliku želju, prepričala je Marija.

Moment u kojem je saznao za svoje ime u vječnosti s Hajdukom posebno se urezao i Tomislavu u sjećanje.

–       Na prvu mi ništa nije bilo jasno. Mislio sam da je neka greška kad su mi rekli da je sve uplaćeno. A onda su mi rekli da je žena to sve riješila sam bio u šoku kako je to uspjela izvesti. Kad sam dobio svoju pločicu bio sam najsretniji čovjek na svijetu. Kao prvo što imam takvu ženu, a kao drugo što će mi ime ostat za sva vrimena upisano u Parku, opisao je Tomislav trenutak u kojem se smjestio među tisućama znanih i neznanih navijača Hajduka.

Hajduk ima posebno mjesto za svakog navijača, on je kao još jedan član obitelji.

–       Hajduk mi znači sve, kad je Hajduk dobar, dobar sam i ja, a kad izgubi nije mi do ničega. Teško je i opisati koliko sam ponosan i sretan što će moje ime biti na Poljudu uz voljeni klub zavijek, zaključio je Tomislav.

Posebna priča o ljubavi i Hajduku obitelji Ivanković iz Beča budi najljepše emocije koje Hajduk donosi iz dana u dan. Svoju vezanost uz Hajduk imenom u navijačkom Parku do sada su iskazale tisuće navijača s cijele planete, a ako im se želite pridružiti to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.