Hajduk već prvog dana 2024. godine ima više od 10.000 članova: Navijači odmah srušili rekord!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Tamo gdje su u 2023. stali, navijači Hajduka su nastavili u prvim satima 2024. godine.

Prije nego što su kazaljke na satu otkucale ponoć, brojač članova krenuo je raditi nevjerojatnom brzinom što je rezultiralo probijanjem brojke od 10.000 članova već prvog dana.

Niti 24 sata bila su dostatna da bude srušen dosadašnji rekord po broju članova u jednom danu (5.914).

Impozantan je broj onih koji nisu željeli gubiti vrijeme i koji su odmah na prvi dan ove godine demonstrirali vjernost Bijelima. Hajduk je jedan od rijetkih klubova koji javno prikazuje broj članova u svakom trenutku, a brojka se može pratiti ovdje.

Ovakvim fenomenalnim brojkama je zasigurno pridonijela i pogodnost “Slika i prilika” koju će moći koristiti samo oni članovi koji svoju hajdučku dužnost izvrše do 13. veljače odnosno do Hajdukovog 113. rođendana. Deseci tisuća članova dobit će priliku učitati svoju fotografiju s hajdučkim motivima u tunelu kojim momčad izlazi na travnjak Poljuda i na taj način postati dio posebnog hajdučkog mozaika.

“Jako smo zadovoljni ulaskom u novu člansku godinu. Ovakvo ‘prolazno vrijeme’ je zbilja sjajno i nadamo se da će ovo biti poticaj svim navijačima da što prije aktiviraju članstvo. Cilj je do rođendana Kluba imati preko 65.000 članova. Pokažimo još jednom kako Hajdukov navijački puk postavlja standarde i ništa mu nije nedostižno”, poručio je Tomislav Mikulić, voditelj Odjela za članstvo.