Hajdukovi navijači nižu rekorde. Nikad više članova u prvih 20 dana učlanjivanja

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Prošli tjedan za članove Hajduka prošao je u znaku rekordno brzog učlanjivanja tisuća navijača, pa ne čudi što je brojka učlanjenih već danas prešla 10 tisuća članova. U prvih 20 dana ove godine učlanjeno je nikad više navijača otkada je članstva u Hajduku, a ono seže u daleku 1911. godinu.

Iako su akcije učlanjivanja privremeno pale u drugi plan zbog sudjelovanja u pomaganju stradalima u područjima pogođenim potresom, navijači su pripadnost iskazali u velikim brojevima.

– U usporedbi s prošlim godinama početak je učlanjivanja nikad bolji. Prosječno se u danu učlani 500 navijača, što je odličan i dosad neviđen pokazatelj pripadnosti Hajduku, kazao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić, dodavši da su u pripremi brojne terenske akcije u Splitu te diljem Hrvatske i svijeta.

Pored toga, za sve navijače koji se učlane među prvih 11 000 pripremaju se i iznenađenja.

– Prvih 11 tisuća učlanjenih ulazi u „bubanj”, a kada dođemo do okrugle brojke, jednog ćemo sretnika izvući i razveseliti dvjema ulaznicama za prvi idući nastup Hajduka na Poljudu. U ovim vremenima kada gledatelji ne smiju na stadion, ovo će biti zasigurno jedinstvena nagrada i zahvala Hajduka svojim članovima, kazao je Prkić.

Sigurno je da će ovim tempom do Hajdukova 110. rođendana još veći broj navijača iskazati svoju pripadnost i tako Bijelima čestitati rođendan na najbolji mogući način što možete učiniti na https://nashajduk.hr/clanstvo/.