Hajdukovu člansku iskaznicu za 2020. kreirat će navijači

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Naš Hajduk uskoro će objaviti natječaj za grafičko rješenje za člansku iskaznicu 2020. godine. Cilj je natječaja dobiti kreativan i inovativan prijedlog dizajna članske iskaznice od navijača, a koji će na najbolji mogući način prikazati vezu Hajduka i njegovih članova.

Najveći dio projekta Našeg Hajduka bazira se na radu volontera koji svakodnevno svoje slobodno vrijeme stavljaju na raspolaganje i sudjeluju u brojnim aktivnostima. Volonterstvo je jedan od temelja Našeg Hajduka i predstavlja iznimnu čast za sve one koji u skladu sa svojim znanjima i vještinama sudjeluju u svakodnevnom radu. To je ujedno i jedan od ciljeva ovoga natječaja, uključiti stručne i kreativne pojedince i dati što većem broju sudionika čast da kreiraju najvažniji dokument svakoga navijača – člansku iskaznicu. Izabrani rad bit će na čast i ponos kreatoru i smatramo da je to najbolja moguća nagrada, kazala je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

Cilj je provedbe javnog natječaja odabir najboljeg grafičkog rješenja članske iskaznice Hajduka za 2020. godinu koji će na originalan način pratiti suvremene trendove u dizajnu. U svrhu izrade članskih iskaznica za 2020. godinu prijedlog rješenja osim jedinstvenosti i jednostavnosti mora sadržavati grafičku i komunikacijsku kvalitetu.

Članska iskaznica jedan je od materijalnih simbola i privrženosti koja na simboličkoj razini označava bezuvjetnu pripadnost. Kao svojevrsno sredstvo identifikacije ona je univerzalni dokaz vjernosti, osobna iskaznica navijačke ustrajnosti i odanosti ideji koju predstavlja. Članska iskaznica zajednička je najmlađima i najstarijima, zajednička je navijačima svih tribina i univerzalna je spona između tisuća navijača i kluba. Baš zato smo ove godine odlučili navijače uključiti u projekt i tako im omogućiti da postanu dio ove jedinstvene priče, poručili su iz Odjela za članstvo.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju sve fizičke i pravne osobe, a odabir grafičkog rješenja izvršit će Ocjenjivački sud organizatora.

Uvjeti natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici www.nashajduk.hr.