Jubilarni 10 000. član: Noa nigdje ne ide bez Hajdukovog šala

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Kada je broj članova Hajduka u 2019. godini dosegao okruglu brojku od 10 000 otkrio je i ime jubilarnog člana koji je dobio prigodno priznanje te simboličan poklon.

Noa Bodrožić uskoro puni 10 godina i živi u Zagrebu, a prigodni darovi i plaketa stigli su na Noinu adresu baš uoči njegova rođendana.

–    Sve već ima svoje posebno mjesto u njegovoj sobi, a svoje prijatelje je s ponosom  obavijestio kako je postao posebni član Hajduka – otkrila nam je Noina mama, Milena Bodrožić dodajući kako cijela obitelj dosta putuje, a Noa nigdje ne ide bez omiljenog Hajdukovog šala.

–    Želja nam je i na ovakve načine simbolično zahvaliti našim članovima te obilježiti jubilarne brojke. Zahvaljujemo obitelji Bodrožić, posebno Noi i na fotografijama i na dugogodišnjem članstvu te s nestrpljenjem očekujemo sljedećeg jubilarnog člana za kojeg također spremamo prigodno iznenađenje, otkrila nam je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

Kako se učlaniti saznajte na https://hajduk.hr/klub/clanstvo

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!