LJUBAV NA PRVI POGLED: I malonogometaši iz Brazila postali dio hajdučke obitelji

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Dudu i Lucas, malonogometaši MNK Novo Vrijeme iz Makarske, pridružili su se brojnoj obitelji članova Hajduka i tako proširili broj zaljubljenika u Hajduk diljem svijeta.

Naime, Dudu je još prošle godine bio na nekim utakmicama i to na sjeveru, a dugo su čekali da im se raspored poklopi da mogu i ove godine doći na Poljud. Želja im se ostvarila upravo za derbi i makarski Brazilci jednostavno su se zaljubili. Kako kažu, nisu znali da se i u Hrvatskoj na stadionu može pronaći takva brazilska atmosfera, a Lucas je otkrio da još od utakmice pjevuši stalno „ajde Hajduče“.

Lucas je bivši igrač Corinthiansa, međutim navijač je Sao Paula i bio je često na njihovim velikim derbijima i kaže da je atmosfera u Splitu bila kao u Brazilu.

Dudu, inače i prvi strijelac hrvatske malonogometne lige, je i kod kuće, u Fortalezi, socio-torcedor kluba za koji navija, brazilskog prvoligaša Ceare, u koji je učlanio i cijelu obitelj kao i dvogodišnju kćerkicu koju već redovito vodi na stadion kad je kući i kaže da mu je sljedeća želja odvesti je i na utakmicu Hajduka.

Simpatični Brazilci učlanili su se u Društvo prijatelja Hajduka Makarska, a krilatica „i na kraju svita“ dobila još jednu potvrdu. Član Hajduka osim u Odjelu za članstvo možete postati i online, putem www.hajduk.hr.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!