Na kojem će slovu biti tvoje ime?

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Donacijama u projektu otkupa dionica Hajduka “Za sva vrimena” stekao si pravo rezervacije mjesta na kojem će biti tvoje ime u našem parku na Poljudu.
Svoje slovo moći ćeš odabrati putem rezervacijskog sučelja sa svog osobnog računala. Sučelje će biti otvoreno od ponedjeljka 30.3. u 10 sati i među prvima ćeš moći odabrati koje slovo će biti tvoje za sva vrimena na  https://zsv.nashajduk.hr/. Još danas sučelje je otvoreno samo za one koji su uplatili iznos od 7500 kuna ili više.

Kako bi maksimalno olakšali postupak rezervacije, na raspolaganju će biti naši volonteri i djelatnici kako bi i telefonski mogao rezervirati mjesto na Poljudu za sva vrimena.
Nakon rezervacije mjesto ostaje tvoje dok god si aktivan donator koji uplaćuje najmanje 150 kuna mjesečno ili 1800 kuna godišnje.

Kada stigneš do iznosa od 7500 kuna ime će biti upisano na rezervirano mjesto, a kao poklon ćeš dobiti repliku pločice sa svojim imenom koju možeš ponosno izložiti u svom domu.
Ako želiš što prije vidjeti svoje ime u parku na Poljudu, možeš iskoristiti ubrzani postupak i karticom jednokratno ili na rate donirati preostali iznos koji ti nedostaje do ukupnih 7500 kuna. To možeš učiniti na https://nashajduk.hr/mjesecne-donacije/.

Napomena: online rezervacijski proces moguć je isključivo na desktop uređajima (osobno i prijenosno računalo). Također, postoje dvije dužine pločica, a ona duža ti pripada ako u svom imenu i prezimenu imaš više od 15 znakova.

Upute za postupak rezervacije putem interneta: https://nashajduk.hr/tko-ima-pravo-na-rezervaciju-mjesta/ .

Kontakti za telefonsku rezervaciju:
M: +385 99 666 4569 (wapp/viber)
Kontakt mail:
E: zasvavrimena@nashajduk.hr (edited)