Najoriginalniji upis u Park kraj Poljuda: Baklje, karusel i Torcida Mejaši

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Večer uoči derbija s Dinamom koji će se igrati pred praznim tribinama navijači sa Mejaša odlučili su izraziti svoju podršku Hajduku. Uz karusel i bakljadu više od pedeset navijača stiglo je na Poljud, a u Odjelu za članstvo uplatili su iznos od 7500 kuna kako bi se ime Torcide Mejaši našlo u navijačkom parku Za sva vrimena.

Time su se pridružili brojnim navijačima, podružnicama Torcide i društvima prijatelja Hajduka koji s već popunili više od 600 pločica u parku.

– Kao navijači Hajduka znamo da je naša dužnost uvijek biti uz Klub, a naše ime u Parku Za sva vrimena to i pokazuje. Odlučili smo se to učiniti baš sada kao znak podrške Klubu pred utakmicu s Dinamom koju nažalost ne možemo gledati na Poljudu, rekli su iz Torcide Mejaši.

– Već dugi niz godina svi zajedno iz kvarta u karuselu odlazimo na utakmice i uvijek smo kretali sa starog igrališta. Sad je izgrađeno novo, ekipu su popunila nova lica, ali ljubav prema Hajduku ista je kao što je uvijek bila. Upravo zato nam je drago da ona imenom u Parku ostaje zapisana na Poljudu zauvijek, ispričali su iz Torcide Mejaši.

Upiši i ti svoje ime na www.nashajduk.hr.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!