Najuspješniji hrvatski trener ikada zajedno s tisućama u parku Za sva vrimena

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Najuspješniji hrvatski trener ikada, uz novootvorenu vitrinu u njegovu čast, imat će i svoje ime u parku Za sva vrimena. Naravno, riječ je o šjoru Tomislavu Iviću koji je bio nogometni vizionar i fanatik.

Hajduk 70 – tih godina je, ponajviše njegovom zaslugom, postao klub od kojega se trese cijela Europa. Nakon treniranja Hajduka njegova nogometna filozofija i učenje proširilo se Nizozemskom, Portugalom, Francuskom i Belgijom, a njegove ideje i utjecaj vidljivi su i danas.

Obitelj Tomislava Ivića je, paralelno s otvaranjem vitrine u prostorijama kluba, odlučila i ime velikog trenera upisati među brojne navijače Hajduka u Park na Poljudu gdje će se, prije ili kasnije, naći svatko kome je Hajduk više od kluba.

– Ljubav i emocija navijača Hajduka, ista je ona koju je imao naš otac i zato smo htjeli da i njegovo ime bude među tisućama onih s kojima je dijelio zajedničku strast prema voljenom klubu, rekla je njgova kćer Deniza.

Jedan primjerak pločice naći će mjesto na slovu H, a drugi će biti izložen u kultnom splitskom kafiću Nostradamus među brojnim trofejima, uspomenama i ostvarenjima legendarnog Tomislava Ivića. Broj 197374 na pločici, uz ime Tomislava Ivića, simbolički je odabran kao posveta dvostrukoj kruni osvojenoj u sezoni 73./74..

Ako i vi želite svoje ime u Parku Za sva vrimena, negdje pokraj Tomislava Ivića, to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!