Navijači Hajduka na račun kluba uplatili milijun eura u manje od dva mjeseca!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Kako raste broj članova Hajduka, automatski se i sve više novca slijeva na račun kluba. Već sad se može ustvrditi da je odluka o povećanju cijene članarine na 20 eura (za maloljetne i starije od 65 godina 10 eura) bila pun pogodak, jer u konačnici je od svega toga najviše profitirao – Hajduk.

Svoju ljubav prema Hajduku do ovog trenutka je u 2023. pečatiralo gotovo 63.000 članova koji su voljenom klubu dosad uplatili milijun eura.

  • Ovih milijun eura respektabilna je cifra, ali najbolja stvar u vezi nje je da konstantno raste i da će iz dana u dan biti sve veća. Navijači još uvijek drže prosjek od preko 1000 učlanjenih po danu, a budući da su u najavi brojne terenske akcije kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, jasno je na čemu se temelji optimizam u pogledu broja članova u nastavku godine, kazao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Svi navijači, osim u Odjelu za članstvo i na terenskim akcijama, u nekoliko klikova na https://hajduk.hr/klub/clanstvo mogu postati članovi i pokazati svoju pripadnost Hajduku.