Neslužbena lista kandidata za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Ukupno 27 prijava za sada je stiglo za izbore za Nadzorni odbor Hajduka čime je nadmašen broj kandidata iz 2015. godine. Ovogodišnji izbori će se održati u dva kruga, 24. studenog te 15. prosinca u kojem ćemo birati između 12 kandidata koji su ostvarili najviše glasova u prvom krugu.

– I ovaj odličan odaziv pokazuje veličinu Hajduka. Hvala svim našim članovima koji su “zvali čovika” te onima koji su svoje znanje i iskustvo stavili na raspolaganje klubu. U narednom periodu pred nama je objava službene liste i predstavljanje kandidata. Još bih jednom pozvao članove da se registriraju za elektronsko glasovanje kako bi mogli ostvariti biračko pravo. Registracija je jednostavan i kratak postupak koji se može obaviti na službenim internet stranicama udruge, rekao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Objavljena brojka, kao i lista kandidata, za sada su neslužbeni, jer su mogući i novi kandidati, kao i odbijanje već pristiglih prijava ako ne budu u skladu s uvjetima natječaja. Zbog objektivne mogućnosti da prijava koja je u predviđenom roku poslana poštom još nije stigla na adresu udruge moguće je povećanje broja kandidata. Ako pak povjerenstvo za provedbu natječaja ustanovi da netko od do sada prijavljenih ne ispunjava natječajem potrebne uvjete, moguće je i smanjenje. Finalna odnosno službena lista kandidata za izbore za Nadzorni odbor Hajduka bit će poznata najranije 1. studenog, nakon što se obave sve potrebne provjere.

Još jednom pozivamo sve članove da se registriraju za elektronsko glasovanje, što je moguće učiniti na www.nashajduk.hr.

Neslužbena lista kandidata:

 1. Alajbeg Denis, Zaprešić

 2. Armanda Ante, Split

 3. Brbić Marin, Tučepi

 4. Burmaz Denis, Zagreb

 5. Delić Miroslav, Solin

 6. Erceg Marko, Split

 7. Hartl Nino, Beč

 8. Ivanić Dražen, Zagreb

 9. Jakus Zoran, Split

 10. Jukić Mate, Zagreb

 11. Kovačević Željko, Stobreč

 12. Krolo Krešimir, Medulin

 13. Kuzmanić Antonio, Split

 14. Laušić Tin, Zagreb

 15. Listeš Srećko, Split

 16. Luetić Stjepan, Split

 17. Macanović Marlon, Split

 18. Malenica Duje, Zagreb

 19. Maletić Miroslav, Zagreb

 20. Martinić Nino, Split

 21. Meštrović Mario, Split

 22. Močić Ivica, Kaštel Gomilica

 23. Munjiza Dragan, Zagreb

 24. Paladin Marijo, Split

 25. Popović Sergije, Zadar

 26. Sumić Stipe, Zagreb

 27. Živković Davor, Split