NK Varteks donirao 7.500 kn za ime u tematskom parku!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Postoje sportska prijateljstva koja nadrastu taj epitet “sportska”.  To se sad već može kazati za odnos Hajduka i Našeg Hajduka s jedne te NK Varteks s druge strane.  Varaždinci su tako odlučili i uplatili 7.500 kuna za mjesto u tematskom parku kod stadiona Hajduka.  Naš Hajduk tako sad s ponosom može reći da će to mjesto krasiti i ime NK Varteksa, uz sve ostale donatore projekta “Za sva vrimena”.

Možda nije zgorega podsjetiti kako je Naš Hajduk uplatio Varteksu 1.911 kuna prilikom njihove donatorske akcije, a HNK Hajduk je u siječnju organizirao prijateljski susret s Varaždincima  tijekom kojeg je prikupljeno oko 40.000 kn za njihov klub.  Stoga se može kazati da će se suradnja dva tima koja odbijaju biti dio močvarne infrastrukture,  kao i njihovih navijača,  nastaviti.

Nije tajna kako se dio članova Hajduka učlanilo u NK Varteks kao podršku prijateljskom klubu, a članarina u NK Varteks iznosi 150 kn godišnje (Online pristupnica).

Potez NK Varteks može biti putokaz i navijačima Hajduka da se čim prije uključe u otkup dionica i projekt ˝Za sva vrimena˝ kako bi Klub ostao u rukama onih kojima je najviše stalo – njegovih navijača.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!