NK Varteks donirao 7.500 kn za ime u tematskom parku!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Postoje sportska prijateljstva koja nadrastu taj epitet “sportska”.  To se sad već može kazati za odnos Hajduka i Našeg Hajduka s jedne te NK Varteks s druge strane.  Varaždinci su tako odlučili i uplatili 7.500 kuna za mjesto u tematskom parku kod stadiona Hajduka.  Naš Hajduk tako sad s ponosom može reći da će to mjesto krasiti i ime NK Varteksa, uz sve ostale donatore projekta “Za sva vrimena”.

Možda nije zgorega podsjetiti kako je Naš Hajduk uplatio Varteksu 1.911 kuna prilikom njihove donatorske akcije, a HNK Hajduk je u siječnju organizirao prijateljski susret s Varaždincima  tijekom kojeg je prikupljeno oko 40.000 kn za njihov klub.  Stoga se može kazati da će se suradnja dva tima koja odbijaju biti dio močvarne infrastrukture,  kao i njihovih navijača,  nastaviti.

Nije tajna kako se dio članova Hajduka učlanilo u NK Varteks kao podršku prijateljskom klubu, a članarina u NK Varteks iznosi 150 kn godišnje (Online pristupnica).

Potez NK Varteks može biti putokaz i navijačima Hajduka da se čim prije uključe u otkup dionica i projekt ˝Za sva vrimena˝ kako bi Klub ostao u rukama onih kojima je najviše stalo – njegovih navijača.