Nova svečanost na Poljudu: Navijači hrle po još jednu dozu pripadnosti Hajduku!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Paralelno s odanošću koju svom klubu iskazuju kroz nevjerojatne brojke o članstvu, navijači Hajduka sjajne rezultate ostvaruju i na drugim poljima.

U projektu otkupa dionica – Za sva vrimena – u sklopu kojeg već niz mjeseci prikupljaju više od 400.000 kuna, red je došao na novu svečanost na kojoj će se nova imena zauvijek vezati uz Poljud.

Dodjela pločica s imenom i prezimenom održat će se za vikend 19./20. ožujka, uoči utakmice Hajduk – Lokomotiva.

Svi oni koji zaključno s 10. ožujka dođu do iznosa od 7500 kuna, bilo da je riječ o kumulativnim uplatama ili jednokratnoj transakciji (gotovina ili kartice), moći će preuzeti repliku pločice sa svojim imenom i prezimenom.

Inače, pored svih onih čije se ime i prezime već nalazi u Parku podno zapadne tribine Poljuda, trenutno je čak 1400 navijača rezerviralo svoje mjesto kroz mjesečne donacije od 150 kuna i više ili godišnje donacije od 1800 kn i više.

U prijevodu to znači da je mjesta u Parku sve manje što znači da trebaju požuriti svi oni koji žele svoje ime uz Hajduk u vječnosti.

Dodajmo kako su navijači Hajduka prošle godine donirali za otkup dionica više od pet milijuna kuna, a sveukupno gotovo 20 milijuna kuna, na čemu ne misle stati sve dok ne ostvare svoj cilj i postanu većinski vlasnici voljenog kluba.

Sudjelovati u projektu Za sva vrimena donacijama možete na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.