Nova svečanost na Poljudu: Puni se Park, puno je srce

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Hajdučki ljetni ritam se polako zahuktava, a u skladu s time možemo najaviti i novu svečanost koja će se održati na Poljudu u nedjelju 13. kolovoza.

Na dan odigravanja domaće utakmice sa Slaven Belupom, park Za sva vrimena u prijepodnevnim će satima ponovno prštati od pozitive zbog dobivanja novih stanovnika.

Nova skupina navijača, koja je ispunila svoju hajdučku dužnost u sklopu projekta otkupa dionica, dobit će pločicu sa svojim imenom i prezimenom, identičnu onoj kakva će za sva vrimena stajati u Parku, kao dokaz trajne povezanosti s Hajdukom.

– Svaka pločica ujedno je i nova posebna hajdučka priča, a svečanost je prilika da se te priče čuju. Među njima je i veliki broj poklona iznenađenja koje članovi obitelji i prijatelji prirede svojim najmilijima. Mjesta je ostalo samo za 2 % aktivnih članova, pa pozivam da se priključe svi oni koji i na ovaj način žele ostati na Poljudu uz Hajduk zauvijek, rekao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta.

Svi oni koji dosad nisu upisali svoje ime u Park, još uvijek stignu biti dio ove svečanosti. Hajdukovci koji zaključno s 3. kolovoza uplate iznos od 1000 eura, bilo da je riječ o gotovinskoj ili kartičnoj uplati (među navijačima posebno je popularan „ubrzani postupak“ do 36 rata), bit će pozvani na svečanost na kojoj će im biti dodijeljena pločica.

U Park se upisati možete osobno, dolaskom u Odjel za članstvo. Možete iskoristiti dolazak radi kupnje pretplate i napraviti sve što je potrebno da za sva vrimena ostanete uz Hajduk, a cijeli proces možete odraditi i online, putem sljedeće poveznice: https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.