Nova svečanost pred vratima: Veliki interes “požurio” novu svečanost

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Poznat je datum nove svečanosti dodjele zahvala donatorima koji su svoja imena upisali u park Za sva vrimena na Poljudu.

Svečanost će se upriličiti 05. studenog na dan odigravanja utakmice Hajduka i  Osijeka, a svi oni koji do 21. listopada stignu do imena u Parku bit će dio svečanosti na kojoj će im biti svečano upisano ime u vječnost s Hajdukom.

– Nikada do sada nismo imali manji razmak između svečanosti, a razlog tome je što se mjesta u Parku sve brže popunjavaju. Veselimo se novom druženju u Parku, novim navijačkim pričama, emocijama i uspomenama, najavio je novo navijačko okupljanje voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić.

U Park se do sada upisalo više od 1800 navijača, a još više od 2700 njih rezerviraIo je svoja mjesta s pogledom na Poljud.

Oni koji još uvijek nisu stigli do imena, a žele ga upisati na svečanosti pred nama to mogu učiniti do 21. listopada.

– Kao i uvijek, od najave nove svečanosti svim navijačima dajemo period od 2 tjedna u kojima mogu stići do svoje pločice bilo jednokratnim uplatama bilo ubrzanim postupkom kartičnim plaćanjem. Pozivam sve da se priključe jer od sadašnjeg broja članova za samo 2 posto ima mjesta u parku, a iz dana u dan sve ih je manje, pozvao je Mikulić.

 Ako i vi želite svoje ime ostaviti na Poljudu uz Hajduk zauvijek rezervirajte mjesto već sa donacijom od 150 kuna mjesečno na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.