Odjel za članstvo u potrazi je za novim članom marketing tima!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Hajdukov Odjel za članstvo širi svoj marketing tim, i trenutno je u potrazi za osobom koja bi obavljala posao marketing koordinatora.

Idealan kandidat ili kandidatkinja ima prethodno iskustvo rada u marketingu, planirao je i provodio marketinške kampanje, poznaje i koristi marketinške alate.

Budući marketing koordinator bi radio/la na strateški važnim projektima poput članstva i projekta “Za sva vrimena”, uz sudjelovanje i rad na ostalim aktivnostima, poput kreiranja kvartalnog/godišnjeg marketing plana, te aktivnog praćenja postavljenih pokazatelja uspješnosti.

Od ostalih uvjeta potrebna je orijentiranost na ispunjavanje postavljenih ciljeva, sposobnost samostalnog donošenja odluka, analitičnost, sistematičnost i posvećenost detaljima. Isto tako je važno da kandidat/kinja aktivno koristi engleski jezik u govoru i pismu, te ima razvijene vještine usmene i pisane komunikacije.

A osim rada u najvećem sportskom klubu na ovim prostorima, te zanimljive i uvijek dinamične nogometne industrije, nudi se mogućnost kontinuirane edukacije i razvoja karijere, te mogućnost fiksnog i stimulativnog dijela primanja.

PUNI TEKST NATJEČAJA MOŽETE PRONAĆI OVDJE

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete slanjem životopisa i motivacijskog pisma emailom na natjecaj@nashajduk.hr

Do kada traju prijave?

Prijave se zaprimaju zaključno s 04. studenog 2023, nakon čega će odabrani kandidati biti kontaktirani, te uključeni u daljnji selekcijski proces

Kada je planirani početak rada?

Planirani početak rada je studeni 2023.

Pitanja i dodatne informacije

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Odjel za članstvo na email natjecaj@nashajduk.hr