ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE NAŠ HAJDUK

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Redovna godišnja skupština Udruge Naš Hajduk održana je danas u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Okupljeni članovi prihvatili su Izvješće o radu i Financijski izvještaj Udruge za 2016. godinu. Ujedno je za revizorsku kuću odabrano društvo Kalibović i partneri.

Vodstvo Udruge predstavilo je ukratko i nastavak projekta otkupa dionica, koji bi se trebao nastaviti već ovog mjeseca. Članovima i široj javnosti detaljno će se predstaviti tijekom lipnja.

Skupština je glasovala i o članarinama za 2018. godinu te je odlučeno da su iznosi članarina i dalje za punoljetne članove 100 kuna, a za maloljetne 50 kuna.

Prezentiran je i prihvaćen i Ugovor o kupnji dionica. Okupljenima je predstavljen i Plan rada Udruge za 2018. godinu, a svečano su podijeljene i prigodne zahvalnice pojedincima i pravnim osobama koje su bile od iznimne pomoći u radu Našeg Hajduka u proteklih godinu dana.

Nakon same skupštine vodstvo Udruge održalo je i “ćakulu” s članovima, gdje se u opuštenijoj atmosferi raspravilo o trenutačnom stanju udruge, ali i budućim planovima.

Financijski izvještaj Udruge Naš Hajduk za 2016.godinu možete pregledati ovdje.
Prezentaciju s redovne skupštine možete preuzeti na linku: Prezentacija

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!