Otkrivamo tko je jubilarna 30.000. članica Hajduka

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Proteklu nedjelju obilježile su dvije lijepe vijesti za navijače Hajduka. Pobjedom protiv Inter-Zaprešića Hajduk se odvojio na vrhu ljestvice, a taman u to vrijeme, u nedjeljno poslijepodne, stigla je vijest kako je prijeđena brojka od 30.000 članova za ovu godinu.

Djevojčica iz Ernestinova kraj Osijeka, dvogodišnja Marla Milas, postala je jubilarna 30.000. članica i to zahvaljujući Društvu prijatelja Hajduka Osijek.

Naime, osječki navijači Hajduka već drugu godinu zaredom svojim najmlađim članovima produžuju članstvo, a u sklopu te lijepe akcije, sad su razveselili cijelu obitelj Milas, u kojoj su pradjed, djed, stričevi i Marlin tata – svi hajdukovci.

–    Budući da smo svi članovi, tako je i Marla od rođenja članica, to je dio naše obiteljske tradicije, a za Marlu je baka sačuvala Hajdukov dres kojeg sam ja dobio prije 20-ak godina – otkrio nam je tata Mirko Milas.

Što se tiče DPH Osijek, ovo učlanjivanje najmlađih tek je jedna u nizu akcija koje provode za dobrobit voljenog kluba. Naravno, najpoznatiji su po svojim aukcijama, njih više od 500 održanih, gdje su prikupili značajne novčane iznose i na taj način dali veliki doprinos otkupu dionica.

Obitelj Milas i DPH Osijek složni su u zajedničkoj poruci svim ostalim navijačima Hajduka: 2019. godina još nije gotova, možemo mi dosta preko 30.000 članova.

Na koji način svi možemo popraviti tu brojku, saznajte ovdje: https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!