Pomoćni trener juniora poklonom na krštenju upisao i treću generaciju obitelji Pašalić u park Za sva vrimena!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Dan pred odlazak u Ženevu, u kojoj juniori Hajduka danas od 18 sati očekuju AZ u srazu koji će odlučiti o prvaku Europe, razgovarali smo sa Zvonimirom Milićem i to ne samo o juniorima, već i o njegovom prijateljstvu s Mariom Pašalićem te posebnom poklonu koji je poklonio njegovom sinu Luki.

Tisuće navijača bile su na polufinalu, a tisuće će biti i na finalu što sigurno dodatno motivira juniore Hajduka.

–  Znači puno. Već smo to spominjali, ta podrška puno znači i to je još jedan naš dodatni faktor X u odnosu na konkurenciju u natjecanju. Stjecanje toga iskustva i te simbioze s navijačima je i za stožer i za igrače jedna fantastična stvar, podcrtao je Zvonimir Milić još jednom što navijači na tribinama znače ovoj juniorskoj ekipi.

S nestrpljenjem se čekala prva utakmica, a s nestrpljenjem se čeka i finale.

– Ponosni su svi i sretni što imaju tu priliku. Vjerujem da ima one pozitivne treme da jedva čekaju da utakmica počne, ali i osjećaj ponosa i sreće što možemo biti sudionici same završnice tog natjecanja, prenio je dojmove svojih nogometaša Zvonimir.

Prije 11 godina osvojio je juniorsku titulu kao igrač, a također je i dio osvajanja juniorskih titula posljednjih godina kao član stručnog stožera. Dio te momčadi od prije 11 godina bio je i Mario Pašalić, trenutačno igrač Atalante, ali uvijek uz Hajduk, u svakom trenutku.

– Čujemo se svaki dan preko WhatsAppa i vidimo se kad god možemo. U kontaktu smo, komentiramo nogomet i tako, imamo neke interne zafrkancije i mi smo, mogu reći, prijatelji već dugo, a nadam se i za cijeli život, otkrio je koliko je duboko njegovo prijateljstvo s Mariom Pašalićem.

I Mario prati juniore kroz cijelu sezonu, a polufinalnu utakmicu gledao je uživo. Nakon utakmice je igračima poslao i motivacijsku poruku za finalnu utakmicu. 

– I on je sretan i ponosan. Drago mu je bilo vidjeti i ovo na Westfalenu i ono prije protiv Cityja na Poljudu. Baš je sretan, prati i pita što se događa. Dobro je involviran, prepričao je Zvonimir.

Zvonimirovo i Mariovo prijateljstvo ima i posebnu dimenziju jer je Zvonimiru pripala čast biti kum na krštenju Mariovom sinu Luki. 

–  Imam tu čast da sam kršteni kum Luki koji sada ima godinu i nešto dana. Čast mi je i ponosan sam i to je još jedna neka spona između nas dvojice, otkrio je Zvonimir dodatnu dimenziju njihovog prijateljstva.

Kao kum na krštenju Zvonimir je razmišljao koji je to idealan poklon i koji ostaje za sva vrimena.  

– Taj poklon je ova pločica. Kad je krštenje poklanjate nešto što je važno za Lukinu obitelj i nešto što će možda njemu sutra biti važno. Meni je bilo bitno da to zadovolji neke kriterije, da ima neku emocionalnu vrijednost za obitelj i kasnije za Luku kad naraste i da bude dugotrajno, kad naraste da mu to nešto znači. Dolazim tu na posao svaki dan i šetajući sam pomislio kako bi to moglo zadovoljiti sve te kriterije pa je odluka bila vrlo brza i jednostavna, ispričao je Zvonimir kako se odlučio pokloniti baš pločicu u parku Za sva vrimena.

I Mario je bio sretan poklonom.

– Tata je bio sretan, pogotovo zato što je prethodno upisao i svog oca Ivana pa sebe, a ja sam sada upisao i treću generaciju Pašalića u park Za sva vrimena. Ta loza se nastavlja i tu su za sva vrimena, istaknuo je Zvonimir kakvu simboliku Park ima za obitelj Pašalić.

Za Kraj je Zvonimir pozvao sve one koji traže idealan poklon za krštenje, pričest, krizmu, vjenčanje, rođendan ili bilo koju drugu prigodu da upišu nekoga sebi dragoga u navijački Park. 

– Pokloniti im pločicu u parku Za sva vrimena, mislim da to ima stvarno iznimnu emocionalnu vrijednost i dugotrajnost, tako da je to jedan po meni originalan poklon s kojim neće nitko pogriješiti, zaključio je Zvonimir.

Park se sve više ispunjava i tek 3 posto aktivnih članova će imati priliku jednoga dana postati dio Parka. Ako i vi želite biti među njima ili nekome pokloniti ime u Parku to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.