Ponavlja se prvi krug rezervacija, donatorima veća pločica!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Pred samo postavljanje prednjih aluminijskih ploha došlo je do manjih izmjena na izgledu rasporeda pločica te on nije odgovarao rasporedu pločica na kojem ste Vi birali mjesto.

Naime, tehničkom greškom na Vašem ekranu bio je prikazan raspored pločica koji više nije bio važeći. Zbog povećanja veličine pločice došlo je i do određenih promjena samog rasporeda pa smo odlučili kako je najpravednije ponoviti već odrađene rezervacije i svim donatorima 7.500 kn i više dati jednaku priliku za ponovni izbor točne pozicije koju želite.

Ispričavamo se na toj pogrešci i hvala Vam na razumijevanju.

Mjesto ćete iznova moći rezervirati u ponedjeljak 23.3. od 10 sati pa do 27.3. putem rezervacijskog sučelja – zsv.nashajduk.hr.

Svim donatorima koji su mjesto odabrali fizičkim dolaskom u Odjel za članstvo biti će telefonski ponuđena približno ista mjesta s obzirom da je Odjel za članstvo trenutno zatvoren. Ako Vas ne kontaktiramo do kraja današnjeg dana (20.03.2020.), molimo da se javite na broj mobilnog telefona u dnu teksta.

Postavljanje prednjih aluminijskih ploha na kojima će se nalaziti imena donatora u projektu Za sva vrimena na samom je kraju.

Kontakti za telefonsku rezervaciju:
M: +385 99 666 4569 (wapp/viber), +385 97 7685 477‬
T: +385 (0)21 585 229
Kontakt mail:
E: zasvavrimena@nashajduk.hr