Poseban doživljaj za navijače na utakmici s Gornikom: Prvi puta fan zona na terenu!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Dobro ozračje uoči prijateljske utakmice Hajduka i Gornika vlada među navijačima obaju klubova, a šušuru oko susreta pridonijeti će i posebna fan zona koju za sve članove, donatore i navijače obaju klubova priprema Naš Hajduk u suradnji s marketingom Kluba. Naime, prvi puta navijači će imati organiziranu fan zonu na samom terenu, odnosno tartan stazi pokraj terena (sjeverozapadni dio koji se u vrijeme održavanja nalazi u hladu). Doživjeti Poljud i tribine iz perspektive igrača nešto je posebno i nesvakidašnje, pa se očekuje veliki interes navijača.

Poseban sadržaj bit će organiziran za djecu, s raznim atrakcijama i natjecanjima u kojima će moći osvojiti razne nagrade i što je najvažnije dobro se zabaviti.

Odrasli će moći provjeriti nogometne umijeće na velikom nogopikadu (4,5 metra), nasmijati se lošim pokušajima i osvojiti nagrade za one dobre…

Osim atrakcija i raznih natjecanja, idealna je prilika i za priključiti se projektu otkupa dionica „Za sva vrimena“, a u prodaji su i posebni artikli za ovu utakmicu koji će se moći kupiti na promotivnom pultu na samom događaju.

Program započinje u petak, od 16 sati i traje do 19 sati, a ulaz u fanzonu je na sjeverozapadu stadiona (pored autopraonice Roller). Utakmica počinje u 19:50.

–    Htjeli smo iskoristiti prijateljski karakter utakmice za omogućiti članovima poseban doživljaj, nešto što nemaju priliku inače doživjeti. Doživjeti Poljud iz perspektive igrača je nešto posebno i vjerujem da će navijači htjeti iskoristiti prigodu. Zajedno s marketingom Kluba osmislili smo program i sadržaj koji garantira dobru zabavu i ugodno poslijepodne na prvoj utakmici na Poljudu u novoj sezoni – izjavio je Tomislav Mikulić, voditelj projekta.