Poseban doživljaj za navijače na utakmici s Gornikom: Prvi puta fan zona na terenu!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Dobro ozračje uoči prijateljske utakmice Hajduka i Gornika vlada među navijačima obaju klubova, a šušuru oko susreta pridonijeti će i posebna fan zona koju za sve članove, donatore i navijače obaju klubova priprema Naš Hajduk u suradnji s marketingom Kluba. Naime, prvi puta navijači će imati organiziranu fan zonu na samom terenu, odnosno tartan stazi pokraj terena (sjeverozapadni dio koji se u vrijeme održavanja nalazi u hladu). Doživjeti Poljud i tribine iz perspektive igrača nešto je posebno i nesvakidašnje, pa se očekuje veliki interes navijača.

Poseban sadržaj bit će organiziran za djecu, s raznim atrakcijama i natjecanjima u kojima će moći osvojiti razne nagrade i što je najvažnije dobro se zabaviti.

Odrasli će moći provjeriti nogometne umijeće na velikom nogopikadu (4,5 metra), nasmijati se lošim pokušajima i osvojiti nagrade za one dobre…

Osim atrakcija i raznih natjecanja, idealna je prilika i za priključiti se projektu otkupa dionica „Za sva vrimena“, a u prodaji su i posebni artikli za ovu utakmicu koji će se moći kupiti na promotivnom pultu na samom događaju.

Program započinje u petak, od 16 sati i traje do 19 sati, a ulaz u fanzonu je na sjeverozapadu stadiona (pored autopraonice Roller). Utakmica počinje u 19:50.

–    Htjeli smo iskoristiti prijateljski karakter utakmice za omogućiti članovima poseban doživljaj, nešto što nemaju priliku inače doživjeti. Doživjeti Poljud iz perspektive igrača je nešto posebno i vjerujem da će navijači htjeti iskoristiti prigodu. Zajedno s marketingom Kluba osmislili smo program i sadržaj koji garantira dobru zabavu i ugodno poslijepodne na prvoj utakmici na Poljudu u novoj sezoni – izjavio je Tomislav Mikulić, voditelj projekta.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!