Poziv na redovitu Skupštinu Našeg Hajduka

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Na temelju članka 21. Statuta, Upravni odbor Udruge „Naš Hajduk“, Zrinsko-Frankopanska 17, Split OIB: 94840720718, poziva sve članove Udruge na:

R E D O V I T U
SJEDNICU SKUPŠTINE

I. Redovita sjednica Skupštine Udruge „Naš Hajduk“ održat će se dana 19. prosinca 2020. godine, s početkom u 17:00 sati, u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na adresi Ruđera Boškovića 32, Split.

II. Prijedlog dnevnog reda sjednice Skupštine:

1. Utvrđivanje kvoruma;
2. Osvrt na rezultate u 2020. godini;
3. Odluka o visini godišnje članarine za 2021. godinu;
4. Operativni plan za 2021. godinu;
5. Financijski plan za 2021. godinu.

III. Uvjet za sudjelovanje na redovnoj Skupštini je prijava (najkasnije 3 dana prije dana održavanja Skupštine, odnosno do 15. prosinca 2020. god. u 23:59h). Prijave se vrše na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr u kojoj je obavezno navesti ime i prezime te broj članske iskaznice. Zainteresirani za materijale za Skupštinu iste mogu zatražiti putem elektroničke pošte uz prijavu za sudjelovanje ili naknadno na istu e-mail adresu, a najkasnije tri dana prije dana održavanja Skupštine. Materijali za Skupštinu, članovima koji su ih zatražili, dostavit će se najkasnije dva dana prije dana održavanja Skupštine, odnosno do 16. prosinca 2020. god. u 23:59h.

IV. Uslijed nastanka izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa (COVID-19), u sudjelovanju u radu Skupštine članovi su obvezni poštivati zdravstveno-sigurnosne preporuke i odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te s njima usklađene mjere koje će pri organizaciji Skupštine provoditi Naš Hajduk kako bi se omogućilo održavanje Skupštine u njenom redovnom godišnjem ciklusu, štiteći pritom zdravlje svih članova. Sukladno navedenome, u namjeri svođenja broja osoba koje bi sudjelovale u radu Skupštine na minimum, a time i opasnosti od širenja zaraze, broj članova koji fizički može prisustvovati na sjednici je ograničen na 50 (pedeset).

Skupštini će moći prisustvovati 50 članova koji se prvi prijave na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr.

Sudjelovanje na Skupštini moguće je uz prethodno predočenje osobne iskaznice, poželjno i članske iskaznice.

U Splitu, dana 08. prosinca 2020. godine.
Udruga „Naš Hajduk“