Poziv na redovnu skupštinu Našeg Hajduka

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Na temelju članka 21. Statuta, Upravni odbor Udruge “Naš Hajduk”, Zrinsko-Frankopanska 17, Split OIB: 94840720718, poziva sve članove Udruge na:

REDOVITU SJEDNICU SKUPŠTINE


I. Redovita sjednica skupštine Udruge „Naš Hajduk“ održat će se dana 14. kolovoza 2021. godine, s početkom u 12 sati, u amfiteatru Doma mladih, na adresi Ulica Slobode 28, Split.

II. Prijedlog dnevnog reda sjednice skupštine:


1. Utvrđivanje kvoruma;
2. Izvještaj o radu Udruge;
3. Financijski izvještaj za 2020.;
4. Pravilnik o ustrojstvu, djelokrugu i načinu rada Hajdučke zajednice;
5. Izbor redovnih članova Hajdučke zajednice.

III. Uvjet za sudjelovanje na redovnoj skupštini je prijava (najkasnije 3 dana prije dana održavanja skupštine, odnosno do 10.8.2021. god. u 23:59h). Prijave se vrše na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr u kojoj je obavezno navesti ime i prezime te broj članske iskaznice. Zainteresirani za materijale za skupštinu iste mogu zatražiti putem elektroničke pošte uz prijavu za sudjelovanje ili naknadno na istu e-mail adresu, a najmanje tri dana prije dana održavanja skupštine, odnosno do 10.8.2021. u 23:59h.
Sudjelovanje na skupštini moguće je uz prethodno predočenje osobne iskaznice, poželjno i članske iskaznice.

IV. Materijali za skupštinu članovima će se dostavljati na njihov pisani zahtjev zaprimljen na e-mail Udruge skupstina@nashajduk.hr najkasnije dva dana prije dana održavanja skupštine, odnosno do 11.8.2021. god. u 23:59h.

V. Prema Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama, na Skupštini mogu sudjelovati svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:


– Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 270 dana od dana cijepljenja drugom dozom.
– Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 270 dana od dana cijepljenja.
– Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.
– Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.
– Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 270 dana od dana primitka cjepiva.
– Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)
– Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

U Splitu, dana 03. kolovoza 2021. godine.
Udruga “Naš Hajduk”