Poziv na skupštinu Našeg Hajduka

Barjak Naš Hajduk
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Na temelju članka 21. Statuta, Upravni odbor Udruge „Naš Hajduk“, Zrinsko-Frankopanska 17, Split OIB: 94840720718, poziva sve članove Udruge na:


R E D O V I T U
SJEDNICU SKUPŠTINE


I. Redovita sjednica Skupštine Udruge „Naš Hajduk“ održat će se dana 12. ožujka 2022. godine, s početkom u 11 sati, u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na adresi Ruđera Boškovića 32, Split.


II. Prijedlog dnevnog reda sjednice Skupštine:

  1. Utvrđivanje kvoruma;
  2. Osvrt na rezultate u 2021. godini i prva dva mjeseca 2022. godine;
  3. Izbor redovnih članova Hajdučke zajednice
  4. Donošenje Pravilnika o provedbi izbora za prijedlog članova Nadzornog odbora HNK Hajduk š.d.d.

III. Uvjet za sudjelovanje na redovnoj Skupštini je prijava (najkasnije 3 dana prije dana održavanja Skupštine, odnosno do 08. ožujka 2022. god. u 23:59h). Prijave se vrše na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr u kojoj je obavezno navesti ime i prezime te broj članske iskaznice. Zainteresirani za materijale za Skupštinu iste mogu zatražiti putem elektroničke pošte uz prijavu za sudjelovanje ili naknadno na istu e-mail adresu, a najkasnije 3 dana prije dana održavanja Skupštine odnosno do 08. ožujka 2022. god. u 23:59h. Materijali za Skupštinu, članovima koji su ih zatražili, dostavit će se najkasnije 2 dana prije dana održavanja Skupštine, odnosno do 09. ožujka 2022. god. u 23:59h.


IV. U skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, za sudjelovanje na redovnoj Skupštini obvezno je predočenje EU digitalne COVID potvrde koju možete dobiti na osnovu testiranja, preboljenja ili cijepljenja.


Sva pitanja vezana za COVID potvrdu možete saznati putem stranica:
https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/
https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja


*U slučaju eventualne promjene mjesta održavanja sjednice Skupštine, članovi će biti pravovremeno obavješteni.


U Splitu, dana 01. ožujka 2022. godine.
Udruga “Naš Hajduk”