Preko 1.100 novih članova Hajduka u proteklih devet dana!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

U proteklih devet dana Hajduk je dobio preko 1.100 novih članova. Time je ukupan broj onih koji članskom iskaznicom podržavaju splitski klub narastao na preko 31.000, a najaktivniji dani su bili nedjelja i srijeda, kada se učlanilo 229, odnosno 286 novih osoba. Udruga je zadovoljna što se trend učlanjivanja nastavlja i u proljeće, iščekujući tradicionalno jaku ljetnu sezonu.

Proteklih dana hajdučka obitelj dobila je i nove internacionalne članove. Navijači Benfice, prijatelji iz No Name Boysa, koji su stigli popratiti utakmicu Hajduk – Dinamo, postali su i novi članovi Hajduka. Od početka projekta stjecanja dionica kluba Naš Hajduk svake godine ima članove i iz Portugala, tako da već sad se može govoriti o tradiciji.

DPH Sinj

Živo je bilo i u projektu “Za sva vrimena”, jer se Društvo prijatelja Hajduka iz Sinja priključilo društvima koji su s donacijom od 7.500 kuna osigurali svoje mjesto u tematskom parku. Sinjani, koji su nedavno pomladili svoje upravne strukture, na dan utakmice s Dinamom su u Odjelu za članstvo donirali novac, ponosno se pridruživši drugim DPH-ovima koji su već ranije osigurali svoje mjesto u tematskom parku.

Projekt „Za sva vrimena“ je aktivno podržala i podružnica Torcide iz Dubrovnika čije će ime također krasiti tematski park na Poljudu.

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!