Preko 1.100 novih članova Hajduka u proteklih devet dana!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U proteklih devet dana Hajduk je dobio preko 1.100 novih članova. Time je ukupan broj onih koji članskom iskaznicom podržavaju splitski klub narastao na preko 31.000, a najaktivniji dani su bili nedjelja i srijeda, kada se učlanilo 229, odnosno 286 novih osoba. Udruga je zadovoljna što se trend učlanjivanja nastavlja i u proljeće, iščekujući tradicionalno jaku ljetnu sezonu.

Proteklih dana hajdučka obitelj dobila je i nove internacionalne članove. Navijači Benfice, prijatelji iz No Name Boysa, koji su stigli popratiti utakmicu Hajduk – Dinamo, postali su i novi članovi Hajduka. Od početka projekta stjecanja dionica kluba Naš Hajduk svake godine ima članove i iz Portugala, tako da već sad se može govoriti o tradiciji.

DPH Sinj

Živo je bilo i u projektu “Za sva vrimena”, jer se Društvo prijatelja Hajduka iz Sinja priključilo društvima koji su s donacijom od 7.500 kuna osigurali svoje mjesto u tematskom parku. Sinjani, koji su nedavno pomladili svoje upravne strukture, na dan utakmice s Dinamom su u Odjelu za članstvo donirali novac, ponosno se pridruživši drugim DPH-ovima koji su već ranije osigurali svoje mjesto u tematskom parku.

Projekt „Za sva vrimena“ je aktivno podržala i podružnica Torcide iz Dubrovnika čije će ime također krasiti tematski park na Poljudu.

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.