Pripadaj i ti Hajduku već od nedjelje kada počinje nova članska godina

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Splitski City Center One i ove će godine biti mjesto u kojem će navijači Hajduka učlanjivanjem iskazati pripadnost svome klubu. U nedjelju, 15.12. u 9:30 i službeno počinje nova članska godina, a događaju će prisustvovati predsjednik Hajduka Marin Brbić, predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, voditeljica Odjela za članstvo Blanka Sunara i Marco Pandol Perić, dizajner članske iskaznice za 2020.

Osim što će biti predstavljen dizajn nove članske iskaznice koju je ove godine izradio član Hajduka, prisutni će moći čuti razmišljanja i planove za novu člansku godinu, a za najmlađe navijače i članove organizirano je druženje s Ricom, omiljenim likom s dječje tribine Poljudskog stadiona.

– Ove godine pripadnost Hajduku odlučili smo pokazati ranije nego inače, a budući da je u nedjelju zadnja utakmica u polusezoni, smatramo da je ovo idealan događaj koji će na jednom mjestu okupiti navijače i članove Hajduka koji će već na utakmici s Istrom imati novu člansku iskaznicu, kazala je Blanka Sunara, voditeljica Odjela za članstvo.

Ove nedjelje navijači će se moći učlaniti kod glavnog ulaza u City Center One, a nakon toga sve do Badnjaka na prvom katu kod H&M-a. Također, Odjel za članstvo za vrijeme boravka u u trgovačkom centru City Center One radi od 8:00 do 16:00 radnim danom te na dan utakmice 6 sati ranije, a mnoga Društva prijatelja Hajduka u Hrvatskoj i svijetu spremna su za početak akcija učlanjivanja. Učlaniti se možete i online na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.