Pripadaj i ti Hajduku već od nedjelje kada počinje nova članska godina

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Splitski City Center One i ove će godine biti mjesto u kojem će navijači Hajduka učlanjivanjem iskazati pripadnost svome klubu. U nedjelju, 15.12. u 9:30 i službeno počinje nova članska godina, a događaju će prisustvovati predsjednik Hajduka Marin Brbić, predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, voditeljica Odjela za članstvo Blanka Sunara i Marco Pandol Perić, dizajner članske iskaznice za 2020.

Osim što će biti predstavljen dizajn nove članske iskaznice koju je ove godine izradio član Hajduka, prisutni će moći čuti razmišljanja i planove za novu člansku godinu, a za najmlađe navijače i članove organizirano je druženje s Ricom, omiljenim likom s dječje tribine Poljudskog stadiona.

– Ove godine pripadnost Hajduku odlučili smo pokazati ranije nego inače, a budući da je u nedjelju zadnja utakmica u polusezoni, smatramo da je ovo idealan događaj koji će na jednom mjestu okupiti navijače i članove Hajduka koji će već na utakmici s Istrom imati novu člansku iskaznicu, kazala je Blanka Sunara, voditeljica Odjela za članstvo.

Ove nedjelje navijači će se moći učlaniti kod glavnog ulaza u City Center One, a nakon toga sve do Badnjaka na prvom katu kod H&M-a. Također, Odjel za članstvo za vrijeme boravka u u trgovačkom centru City Center One radi od 8:00 do 16:00 radnim danom te na dan utakmice 6 sati ranije, a mnoga Društva prijatelja Hajduka u Hrvatskoj i svijetu spremna su za početak akcija učlanjivanja. Učlaniti se možete i online na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.