Prvih dvjesto imena u parku „Za sva vrimena“

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Tematski park Hajdukovih navijača podno zapadne tribine Poljuda uskoro će biti izgrađen, a dok traju završni radovi, dobili smo i 200. donatora koji je trajno osigurao svoje mjesto uz voljeni klub.

Projekt ‘Za sva vrimena’ se zahuktao i ide punom parom, navijači mjesečnim donacijama i jednokratnim uplatama sudjeluju u otkupu dionica, a svi oni koji tijekom godina uplate 7.500 kuna u tematskom parku će dobiti pločicu sa svojim imenom i prezimenom.

Takvih je, što navijača što navijačkih podružnica, već 200, a među njima je i Milan Zečić, ponosni djed koji je osigurao ime svog unuka na Poljudu – Za sva vrimena.

“Želim podržavati ovaj projekt jer pomaže u odgoju mladih ljudi, a glavni motiv mi je ljubav prema najdražem klubu Hajduku, ljubav prema domovini te ljubav članova prema svim drugima i drugačijima”, izjavio je Zečić, gospodin koji se sasvim uklapa u svu raznolikost Hajdukovih donatora.

U projektu ‘Za sva vrimena’ sudjeluju i djeca i roditelji, i bake i djedovi koji nerijetko doniraju kako bi se ime njihovih unuka našlo u tematskom parku.

Jedna takva priča je i ona od gospodina Zečića koji donira za svog unuka kojeg sve češće vodi na utakmice.

“Podržavam razvoj sporta i ljudsku potrebu za razumijevanjem, neka civilizirano razgovaramo, a pločica s imenom i prezimenom u tematskom parku bude kruna naših djela.”

Na 200 smo donatora s rezerviranim imenom u parku, 200 je to različitih priča, a ujedno i gomila motiva i želje da se podrži ideja Hajduka kao Kluba u vlasništvu navijača.

Svoje mjesto u parku možeš dobiti i ti, ovo je najkraći put: https://nashajduk.hr/mjesecne-donacije/