Prvih dvjesto imena u parku „Za sva vrimena“

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Tematski park Hajdukovih navijača podno zapadne tribine Poljuda uskoro će biti izgrađen, a dok traju završni radovi, dobili smo i 200. donatora koji je trajno osigurao svoje mjesto uz voljeni klub.

Projekt ‘Za sva vrimena’ se zahuktao i ide punom parom, navijači mjesečnim donacijama i jednokratnim uplatama sudjeluju u otkupu dionica, a svi oni koji tijekom godina uplate 7.500 kuna u tematskom parku će dobiti pločicu sa svojim imenom i prezimenom.

Takvih je, što navijača što navijačkih podružnica, već 200, a među njima je i Milan Zečić, ponosni djed koji je osigurao ime svog unuka na Poljudu – Za sva vrimena.

“Želim podržavati ovaj projekt jer pomaže u odgoju mladih ljudi, a glavni motiv mi je ljubav prema najdražem klubu Hajduku, ljubav prema domovini te ljubav članova prema svim drugima i drugačijima”, izjavio je Zečić, gospodin koji se sasvim uklapa u svu raznolikost Hajdukovih donatora.

U projektu ‘Za sva vrimena’ sudjeluju i djeca i roditelji, i bake i djedovi koji nerijetko doniraju kako bi se ime njihovih unuka našlo u tematskom parku.

Jedna takva priča je i ona od gospodina Zečića koji donira za svog unuka kojeg sve češće vodi na utakmice.

“Podržavam razvoj sporta i ljudsku potrebu za razumijevanjem, neka civilizirano razgovaramo, a pločica s imenom i prezimenom u tematskom parku bude kruna naših djela.”

Na 200 smo donatora s rezerviranim imenom u parku, 200 je to različitih priča, a ujedno i gomila motiva i želje da se podrži ideja Hajduka kao Kluba u vlasništvu navijača.

Svoje mjesto u parku možeš dobiti i ti, ovo je najkraći put: https://www.nashajduk.hr/mjesecne-donacije/

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!