Skupština Našeg Hajduka: Povijesna godina u svakom pogledu!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Redovna godišnja Skupština Našeg Hajduka održana je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Predstavnici Našeg Hajduka uvodno su se osvrnuli na brojke članstva u protekle dvije godine koje su fenomenalne.

Nakon što je Hajduk 2022. okončao s više od 90.000 članova, u godini koja je na izmaku probijena je magična brojka od 100.000.

“Iznimno smo ponosni na ovu brojku kojom se Hajduk svrstao uz bok najvećim svjetskim klubovima. Ona nas sve veseli, ali i obvezuje da nastavimo još jače raditi, jer na planetu Hajduk postoji još golemog neotkrivenog potencijala”, rekao je Tomislav Mikulić, voditelj Hajdukovog Odjela za članstvo.

Iz Upravnog odbora Našeg Hajduka posebno ističu:

“Više od 1.600.000 eura od članarina uplaćeno je izravno na račun Hajduka. Drago nam je što je naša navijačka vojska sve veća i možemo obećati predani rad po pitanju članstva i svim drugim aspektima”, kazao je Miran Sušac, član Upravnog odbora Našeg Hajduka.

Aktivnosti Našeg Hajduka na tim drugim poljima prvenstveno se tiču projekta otkupa dionica koji ide dalje punom parom. Više od 4.000 navijača rezerviralo je svoje mjesto u parku Za sva vrimena odnosno još je manje od 1.000 dostupnih mjesta.

Navijači uredno servisiraju sve svoje obveze prema tvrtki Tommy, a paralelno s tim vrijedno rade i na okrupnjivanju vlasničkog udjela u Hajduku. Tako je Naš Hajduk trenutno na 30,60 posto dionica voljenog kluba, u ovoj godini vlasnički udio povećan je kupnjom 2.000 dionica od ovršenog dužnika Igora Štimca na javnoj dražbi te redovnim putem još 548 dionica od tvrtke Brodograđevna industrija Split d.o.o.

Iduća Skupština će se održati na proljeće/ljeto.