SPLIT JE HAJDUK, HAJDUK JE SPLIT: Barutana za nedjelju sprema spektakl

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Više od 15 000 članova učlanilo se u manje od mjesec dana u Hajduk što je odlična brojka i ujedno dobra pozivnica za nove članove.

Iznimno smo zadovoljni početkom i dosadašnjim tijekom učlanjivanja za 2018. godinu. Veliki broj naših članova produžio je svoje članstvo raznim kanalima, i putem uplatnica i internetom, a Društva prijatelja Hajduka diljem Hrvatske i svijeta organizirali su već desetke različitih akcija i nastavit će sa svojim terenskim akcijama. Veseli nas zato da možemo najaviti i početak takvih događanja u Splitu koja započinju bogatim programom Barutane gdje se u nedjelju sprema jedna prava hajdučka fešta, najavio je Tomislav Babić, voditelj Odjela za članstvo dodajući kako nakon Barutane slijede i drugi kvartovi.

Osim učlanjivanja, u nedjelju od 11:00 sati počinje i druženje uz gradele, dolazi Rico, igrači te članovi Nadzornog odbora, a cijeli program završiti će koncertom na kojem će nastupiti Jole, Kuzma & Shaka Zulu, Milan Terze, Alen Nižetić, Johnny Gitara te Danijel i Tonći.

Važan dio programa biti će i prezentacije projekta otkupa dionica „Za sva vrimena!“ i predstavljanje budućeg tematskog parka na Poljudu.

Članska iskaznica je onaj prvi korak kojeg svaki Hajdukov navijač treba napraviti. Kad postane član, navijač ima obvezu i odgovornost za svoj Klub. Odgovornost da klub ostane u vlasništvu svojih članova. Zato je drugi korak još važniji, a to je sudjelovanje u projektu otkupa dionica od strane nas članova. Na svim spomenutim akcijama, članovi će odmah moći ispuniti pristupnicu i postati dio projekta Za sva vrimena, te donirati mjesečno ili godišnje jedan iznos kako bi Hajduk i ostao naš, naglasio je voditelj projekta otkupa dionica Tomislav Mikulić.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!